dneska sa mi stala taká haluz. nasa skola je strašne jeblá a učiteľský zbor sa vzrušuje nad všetkými hlúposťami. a dnes za mnou prišla triedna (mimochodom obzvlášť sprostá) a to deň po rodičku ktoré je raz za rok a to s tým že som dostal pokarhanie od ria
To u nás dnes stála polovica žiakov z celej školy na chodbe - poprípade pred nou. Totižto nepustili dnu nikoho kto nemal prezúvky Ešteže som mal prax a tak som nemusel ísť na poschodia do tried, inak by som stál s nimy A z učitolov nepoznám ani jedného ktorý prezúvky nosí. Hlavne že nekúria a potom človek keď má šlapky tam mu je kosa jak... :p A prednedávnom som dostal absenciu za to že som prišiel 5 sekúnd po zvonení. A to od takej učitelky že keď príde 15 minút pred koncom hodiny tak to je skoro... Ako takéto veci fakt vedia nasrat. :p
@6 kebyze sa to mne stane tak v tom momente idem za riaditelkou a ked ami ta nepomoze tak by si jej vypicoval....ja by som to spravil...no samozrejme by som vulgarizmy nepouzival ale tak povedal by sme jej svoje...
Ja som v 8. a 9.rocniku dostala tiez riaditelske pokarhanie ale to si priznam ze bolo pravom,kebyze mi to da riaditelka ze hentaku picovinu tak si to s nou pekne vybavim
ano. ale pokarhanie dobre- maju diagnozu ze su precitliveli lenze ked to zosnoval riaditel a ete mi stej skrinky vyhodili kvalitny laboratorna plast( a bol viditelne podpisany) tenisky, sustakove gate a tricko. no a dopocul som sa ze taketzo veci koncia v pivnici vo vreciach alebo u upratovaciek!!! a pri tom vyhlasuju ze tie veci "zahadzuju do kosa"
14 vies ako? ked som ho cez hodinu podavala kamoske..prosto normalny zosit, co som jednoducho podala dalej..a ona ho zobrala s tym, ze si to neprecita.... v zivote som nevidela nikoho mat taku farbu myslim si, ze kazdy trosku normalny clovek na tej zakladke nam je doteraz vdacny... povedali sme "nahlas" to, co si iny len myslia
vyjebane ucitelky toto saneda chapat podla zakona by malo byt pokarhanie riaditelom za 3 upomienky pak pokarhanie triednym ucitelom a ja po dvoch upomienkachsme ho dostal a to sa mi tie vyhrazali 2 s chovani
ja mam dostat za to pokrahanie ze som vyrusovala na hodinach lenze ja sa toho bojim lebo otec ten ma zabije a vsedko mi zakaze a este zo sloviny mam hrozne znamky a ja som mu tvrdila ze mam celkom dobree prosim poradte co mam robit???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Jak rád by som ja dostal takéto pokarhanie, joooj