Našli ste niekedy na pokeci vzťah? S koľkými ľuďmi ste sa reálne stretli a s koľkými to zostalo pri písaní? Považovali ste za vzťah aj iba dlhodobé písanie bez osobného stretnutia? Zájdete tam ešte občas?
Nie, prakticky ten pokec ma v tom období vôbec nejako neoslovil ani po skúške sa zaregistrovať a vyskúšať ho, či je ozaj super. Neviem, nevedel som mu prísť na chuť, myslel som že sa tam hľadajú len úlety a že sú tam takí väčšinou ľudia, tak som to zavrhol a po týždni až dvoch skúšania som sa ani neprihlásil ďalej. Nikoho som tam nepoznal navyše, nevedel som sa tam začleniť. Ani zoznamky nie sú výhra, ale čo už, lepšie ako drôtom do oka.
Odkedy som sa tam zoznamila s drahym, nechodim tam..a to je skoro jedno desatrocie.. cize vlastne odpovedam aj na dalsiu otazku, ci sa tam da najst vztah.. asi zalezi od tych dvoch ci si sadnu.. nie od sposobu, akym sa zoznamia..
ja som tam chodila cca od 9 do 11 rokov a vtedy som si tam hlavne hľadala kamarátky na písanie (okrem toho čo mi písali uchyláci, samozrejme ) a mala som tam aj súrodencov a pár kamarátok a kamarátov. Ale v podstate som nikoho nového z tade nestretla aj v reálnom živote.
stretla som sa s pár ľuďmi (to bolo tušim ešte na strednej škole), ale s každým iba raz proste ma to s nimi ale že vôbec nebavilo, hoci písanie s nimi bolo fajn, osobne ale vôbec asi som bola vtedy veľmi náročná
Vzťah nie, ale kamarátky áno... S niektorými som sa stretol aj viackrát a nebyť mojej nazvime to jebnutosti, tak som s nimi kamarát možno aj dodnes, ktovie... Staré dobré časy (2006-2010) párkrát som sa potom pokúšal vrátiť, ale to už nebolo ono, teraz je už každý považovaný za uchylaka, takže úplná zbytočnosť tam teraz chodiť
3 zo 6tich boli z pokecu v ratane toho posledneho ... dievca bolo z madagaskaru bez fotky pisali sme asi 2 mesiace a zistili sme ze byva 13km odoma a je brutal sexi sme spolu uz 3 roky a vyzera to tak ze budeme spolu uz do smrti
spoznala som tam celkom dosť skvelých ľudí, s ktorými som už roky kamarátka (s mnohými sa vídame aj osobne, alebo sme sa minimálne párkrát videli a stále si píšeme). tiež som si tak našla bývalú aj súčasnú partnerku. asi som mala sakra šťastie, pretože je to tam samí úchyl, no predsa som objavila aj niekoľko ihiel k kope sena
moj 1. vztah bol odtial, aj sme nejaky ten mesiac vydrzali a minule som sa tam vratil, ze ako sa tam da balit, ale nic moc... hlavne qoli tej ponuke, ktora je podpriserna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov