Portál Pokec.sk spúšta budúci týždeň opäť nové kopírovance (pre nich asi ohúritelné super big služby). Tento krát "Blogy a Skínovanie "tých" nových profilov. Čo si myslíte o celom vývoji Pokecu o ich "doslovne" kradnutí nápadov ? Minulý týždeň spustili mi
my tu máme špiónov?!!!!!! nasrat na pokec....ak tie blogy tam budú tvoriť takí ludia akí tam zväčša sú, birdz sa nemusí vôbec cítiť ohrozený Ale ako sa vraví....možno aj motyka vystrelí....
Boze a co je natom to je normalne....toto je net stym nic neurobis a urcite budu aj videa a potom dalsie a dalsie len jedno pokec nikdy nebude mat a to normalnych uzivatelou ako ma birdz
Mna to velmi netrápi. Na pokeci bude priorita vždy len pokec, viem si predstavit aké "kvalitné" blogy sa tam vyprodukuju. Skôr ma zarazili tie reklamy na jojke. Veď to joj.sk podľa toho čo tam hovoria bude v podstate úplne to isté ako birdz...
@10. Všetko nemusí byť zas okopírované od samotného Birdzu, ale Azet doslovné kopíruje vela vecí. Ich ciel a smer je vytvoriť službu podobnú "Facebook"
@16 a neviem... trapi ta to nejako velmi ?... ja si myslim ze na birdzi nie su ludia ktori by sa hnali za mnozstvom komentarov a tak.... ako hej vsade existuju vynimky... ale na pokeci je prilis vela ludi... je to proste velkyyyyy bordel
ale predtým toto všetko už bolo dávno v amerike ja som za birdz a nech sú tu aj nejaké originálne "služby" niečo čo ešte nikde na svete nebolo ale dneska je to dosť ťažké byť originálny
ti psi,to ako si dovolili.Tak im tam treba pisat kazdy tyzden blog o tom ako to okopirovali a potom tam pojdu vsetci z birdzu povinne dat kladny koment.
hmmm keby ich zažalovali birdz by z toho mohol mať nejaké prachy nie? ale sa tu na hovno seriete, aj všetké ostatné servre musia napredovať aby si udržali návštevnosť, neviem či tu ide o nejaké doslovné kopírovanie
aj tak pokec nadalej zostane plny masy ludi, ktorych jedinym snom je sa s niekym vyspat, alebo si s niekym popisat, pricom ani netusia o com si chcu vlastne pisat samozrejme okrem vynimiek (ktore by mohli prist sem na Birdz
ach jaj..pokec je bordel, je táááky strašne neosobný..nie ako birdz.. síce som tu asi len druhý mesiac ale som tu stále, proste birdz je skvelý a pokec nemám moc rada, chodím tam len odpísať birdz 4ever
@25 aj tu kopec ludi pise Q W a vselijake hatlaniny,ale ja taky koment vzdy preskocim a je pokoj...ale je 100% pravda,ze je to tu lepsie ako na pokec.sk...
a inak mam segranku,ktorej sa birdz.sk velmi paci,ale ma skoro 28 rokov...moze sa este zaregistrovat???a nebude prilis stara pre tento portal???bo tu je mladsia vekova kategoria,tak ci ju prijmu...
nic neni kradnute pokial to nemas chranene dakym sposobom takze bohuzial kradez to neni. Keby bol dakto sikovnejsi a dako si to chranil neviem dal patentovat alebo co nevyznam sa moc do toho tak si to nedovlia bohuzial.
@Pawlo a ani nevies ako nas chatik neznasa DD istu dobu si zakladatel chatiku zalozil blog (anonymne) kde ohovaral BIRDZ a Azet a chvalil Chatik pritom je to trapna stranka, kam skoro nikto nechodi, a okopiroval polovicu azetu a zvysok od nas
Ked som videl mikroblogy na azete - tak som sa uplne rehotal... Vsade na svete (twitter, jaiku, pownce) su mikroblogy v zmysle "what are you doing?" a ja som pridal pocity/myslienky, cize nie len "co robis" ale aj "co citis", a zrazu aj pokec ma "co prave robis a co prave citis" DDD
to je sranda, ked lider na trhu (najnavstevovanejsi) opakuje po jednom z najmensich
Pre vsetkych, koho to zaujima, takto vyzera skinovany profil na Azete (zatial maju, asi len testovacie Mobiky skin), da sa to farbit, vpravo maju stavy (volaju to mikroblog),
teoreticky zažaluješ pokec, lebo ti ukradol nápad, a teba to fakt psychicky zdeprimovalo, a si z toho na dne.. a buď vyhráš a budeš bohatý, alebo budeš slávny a nalákaš tu veeeeľa ľudí
autorsky zakon sa vztahuje na dielo, nie na technologiu... technologia sa da patentovat, ale iba hmotna fyzicka, nie pocitacovy software... ten je zase chraneny autorskym pravom, ale v zmysle, ze sa nesmie okopirovat (ako zdrojovy kod), ale nikto nehovori, ze sa nemoze urobit na novo to iste...
@41 lenže povedzme že ty si spravíš blogovací systém... môže si ho ale spraviť milión ďalších ľudí len ho nesmie celý skopírovať... čiže na svojej stránke v podstate môžeš mať presne do bodky to čo birdz až si to sám naprogramuješ, pozmeníš názvy tlačidiel farby atď
Škoda to riešiť. Pochybujem, že ľudia čo majú radi Birdz začnú kvôli tomu viac (ak vôbec )navštevovať Pokec. Takisto krútim hlavou nad kvalitou ich blogou. Neverím, že by Pokec mohol "kradnúť" nových návštevníkov v tejto oblasti
Sice ma sokovalo, ked tam hodili mikroblog, lebo mi to hned pripomenulo birdz, ale mozu tam mat co chcu, stale to bude plne pedofilov, fetisov, uchylakov a pod.
@39 mno tak nie zrovna patent, ale da sa to predsa aj nejak inak chranit, kedze to je tvoje dusevne vlastnictvo, ale ako tak kukam ten pokec je mi do smiechu Uplne povrchne a bez zivota Birdz rulez
birdz je super pokec je v pohode nemam nic ni proti jednumu ani druhemu jedine na pkec chodim castejsie ale to len pretoze tam je vacsina mojich znamych lebo malokto pozna birdzik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Mňa z toho porazí
Minule pozerám u kamoški chatik.sk - a úplne totálne skopírovaná nástenka z birdzu - som myslel že ma porazí!!!
Dobré ráno vítam ťa vo svete!
Nepoznám vec ktorú by nikto niekomu neukradol - či už ide o vynálezy, patenty, produkty a tak ďalej....
mali by vymysleiť niečo originálne....
a inak mam segranku,ktorej sa birdz.sk velmi paci,ale ma skoro 28 rokov...moze sa este zaregistrovat???a nebude prilis stara pre tento portal???bo tu je mladsia vekova kategoria,tak ci ju prijmu...
Ked som videl mikroblogy na azete - tak som sa uplne rehotal... Vsade na svete (twitter, jaiku, pownce) su mikroblogy v zmysle "what are you doing?" a ja som pridal pocity/myslienky, cize nie len "co robis" ale aj "co citis", a zrazu aj pokec ma "co prave robis a co prave citis" DDD
to je sranda, ked lider na trhu (najnavstevovanejsi) opakuje po jednom z najmensich
Vychcanci
» pokec.azet.sk/el...
» pokec.azet.sk/teo...
» pokec.azet.sk/beli...
maju tam aj hudbu (miesto deezera maju nejaku jednu mp3ku, ktora tam ide stale)
a tramtadada blog ako vyzera na azete:
» pokec.azet.sk/beli... ?show=blog&idBlog=40
» pokec.azet.sk/mel?show=blog&i...
a chatik, to je skoda reci, to je trapne sa k nim vyjadrovat...
Ale je predsa nejaká ochrana aj na duševné vlastníctvo ...
No to mi príde dosť streštené ...
Ako chcú páni na súdoch odlíšiť, či to človek skopíroval, alebo úplne náhodnou zhodou okolností napísal odznova presne do písmenka to isté ... ?
este par funkcii a bude to tu ako myspace.com ..
proste skoro vsetko mal ako prvy myspace.com a vsetci sa po nom opicia..v podstate nevedia vymysliet nieco nove..
uz citim ako tu zanedlho budu mat svoj "profil","blog" rozne kapely na komunikaciu s fanusikmi a podobne..
Pomaly je mi do plaču z tej úbohosti - že už naozaj nevedie čo zo sebou
Keď mi kamoš vykopíroval pár príspevkov z pokecu tak som sa z toho mohol šúľať kľudne celý deň
@54 ok pisem si ta
Na to, aby bol niekto trocha normálny stačí, aby si vedel umyť zuby a zaviazať šnúrky na topánkach?