Ja len že som pred pár mesiacmi pracoval na tomto blogu a prispieval priemerne každé dva dni, no na základe vyťaženosti som to nestíhal a musel prestať. Nestíham ani teraz v takej miere, no raz za týždeň by to šlo... Ja len či to niekto uvíta a či sa mi to oplatí.
Ak máte niekto nejaké postrehy, alebo nápady na vylepšenie, uvítam ich.
Mne sa to páči rada som sledovala postrehy k pesničkám
len myslím, že váäčšina ľudí nemá čas (alebo chuť) sledovať blogy mimo fb, čiže najefektívnejšie jevto prepojiť.
pardon ja som nechcela hlasovať za možnosť je to nuda (ja som si totižto nevšimla,že tu je nejaký komentár,ktorý špecifikuje túto anketu
ale idem si pozrieť tie blogy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» dementedandsadbutsocial1023.tumblr.com
» hudbaodhensona.blogspot.sk
Ja len že som pred pár mesiacmi pracoval na tomto blogu a prispieval priemerne každé dva dni, no na základe vyťaženosti som to nestíhal a musel prestať. Nestíham ani teraz v takej miere, no raz za týždeň by to šlo... Ja len či to niekto uvíta a či sa mi to oplatí.
Ak máte niekto nejaké postrehy, alebo nápady na vylepšenie, uvítam ich.
Diki moc
len myslím, že váäčšina ľudí nemá čas (alebo chuť) sledovať blogy mimo fb, čiže najefektívnejšie jevto prepojiť.
Ja mám tiež na fb toto: » m.facebook.com/adailydoseofmus...
Ale mám pocit, že ľudia si skôr pustia (resp. lajknú) len to, čo už poznajú.
Robil som to tak pretoze mne osobne sa lepsie cita ked to ma nejaku formu, pekne pozadie a podobne...
A mne slo hlavne o to spojenie textu a hudby : )
No chapem a mas pravdu : )
Dakujem pekneeeeee
ale idem si pozrieť tie blogy