no co by ste robili na mojom mieste, mam, vlastne mala som kamosa tvari sa ako kamarat, ale v skutocnosti ma len vyuziva, vlastne vyuziva vsetkych a vsetkych najprv pred nimi ospevuje a potom ich ohovara a ...
Moje zlate...moja takzvana najlepsia kamaratka sa niekedy chova ako totalna p**a!!!niekedy je super ako ked sme boli mierne sialene a este neslo o chlapcov ale odkedy ma chalana tak sa totalne zmenila.....je odprornejsia,NAMYSLENEJSIA a hlavne si o sebe mysli ze je bohvieco...Poradte mi prosim ako by som jej to mohla povedat ale mirne nie ze pridem a vyvresknem na nu ze ahoj pes si namyslena krava ale este stale si moja kamoska...Nie pekne slusne...a ak to tak nepojde tak prosim poradte ako jej mam ,,zhodit hrebienok z halvy,,....:o)vopred dika...
Angie: ten tvoj kamos, podla toho ako ho opisujes, akurat vsetkych ohovara, ale inak vam nekrivdi, ze? To je este v pohode, chce si len u vsetkych spravit reputaciu, asi uz nevie, ako si ziskat kamosov. Ja som niekedy tiez mal "kamosov", s ktorymi som sa vlastne kamaratil len preto, lebo inych som nemal, ale u nich to nebolo len ohovaranie za chrbtom, oni si zo mna robili srandu aj pred ocami, vyuzivali ma avsetko co sa len da...teraz uz chvalabohu dospeli, ale uz s nimi kontkt neudrziavam.
Aj ja mám jedného takého "kamoša" čo každého len využíva, pritom za chrbtom len každého ohovára... Každému hovorím, vraj je na mňa namotaný a velmi ma lubi, ale zaroven ma za mojim chrbtom ohovara a vyuziva ma... no a mne to uz totalne liezlo na nervy, tak som mu dnes dala na hubu... a mam od neho pokoj... ale vobec mi nebude chybat, ze s nim nebudem chodit von...
no mne osobne sa to zatial nestalo.ale možno si to len nechcem pripustiť.ja radšej ľudom dôverujem a vyberám si kamošov podla toho či im verím........no aj ked jeden mi povedal ,, že ved na tebe by ani nemal kto čo ohovárať.a aj keby niečo našiel radšej by to nikomu nevravel lebo nikdy nevieš pri tebe koho ty poznáš...".a ja radšej beriem život asi tak že ak sa niekdo iba tvári ako moj kamoš a nie je ním,nestojí za to aby som sa s tim trápila........
Ludia neviem co tu riesite, takych ludi je plnoooooo vsade. Myslim ze kazdy z nas aspom jedneho takeho poznal popripade pozna, respektive pozna ale newie o tom. Proste ak sa nieco taketo dozviete tak uz sa s nim nebavte, alebo bavte ale davajte mu znacne najavo ze to o nom viete a ze uz pre vas neni ten co bol. Pokial sa budete len stazovat a knemu alebo knej sa budete spravat rovnako, tak tym takychto ludi len podporujete ...
Slečna neboj, on za to raz zaplatí a pekne draho a som ti už povedala, že sa kvôli tomu nemáš trápiť... máš predsa kopu iných kamarátov- mna, 1nika1 a veľa dalsích...
ja som zase obklopeni ludmi ktori sa mi cpu do riti a za chbtom ma ohovaraju moja reakcia ? proste som si roztriedil kamosov na dve skupiny: skupina A : mam ich rad a udrziavam s nimi staly kontakt skupina B : ani vodu z hajzla by som tomu neponukol
tak prečo sa s niekým takým zahadzuješ ??? ..kašli naňho, si predstav, že si v nejakej situácii, a má ti pomoc´t, čo myslííš, pomohol by ti ??? ..no nie som si celkom istá, ale takýmto "kamarátom" voobec nejde o teba, ale ide im len o to využívanie, máš cigaretu??, máš mi požičať 20,-?? nemáš kredit na smskU?? ..si dávaj bacha na takých ľudíí, ti nič neprinášajú a keď ťa k tomu ešte aj ohovárajú, tak to už je fakt sila !
ale skor o to aby vyzeral ze ma vela kamaratiek a je obletovany aby to dotvaralo jeho image oblubeneho... a vlastne v tom ani nie je velky rozdiel stale je to len vyuzivanie...
samozrejme ale nemozes si ich znepriatelit jednoducho s takymi ludmi mat prinajmensom neutralny vztah chapes na ulici ho pozdravim ale vyuzivat sa nenecham
Ked mam s niekym nejaky problem tak mu to otvorene poviem....a vobec nemusim kricat....da sa to aj v pohode povedat.U mna je uprimnost povinnost...aj ked je obcas kruta,ale aspon viem na com som.Len problem v tom ze niekto nedokaze ani tu pravdu povedat do oci a len zaryto mlci...
asi sa na nho musis zvysoka vykaslat.aj som mala taku kamaratku,naprv som smutila ze som ju stratila ale potom ma napadlo ze taky clovek za to nestoji.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Angie: ten tvoj kamos, podla toho ako ho opisujes, akurat vsetkych ohovara, ale inak vam nekrivdi, ze? To je este v pohode, chce si len u vsetkych spravit reputaciu, asi uz nevie, ako si ziskat kamosov. Ja som niekedy tiez mal "kamosov", s ktorymi som sa vlastne kamaratil len preto, lebo inych som nemal, ale u nich to nebolo len ohovaranie za chrbtom, oni si zo mna robili srandu aj pred ocami, vyuzivali ma avsetko co sa len da...teraz uz chvalabohu dospeli, ale uz s nimi kontkt neudrziavam.
ale skor o to aby vyzeral ze ma vela kamaratiek a je obletovany aby to dotvaralo jeho image oblubeneho... a vlastne v tom ani nie je velky rozdiel stale je to len vyuzivanie...