Smejete sa, keď píšete v správe smajla? Čo si myslíte o ľuďoch, ktorí vás takto klamú? Je normálne, že človek dáva najavo iné city ako pociťuje? Niesu smajlíci len signálom, že prišla pointa vtipu a treba sa smiať? Dáva veta bez smajlov iný význam?
ked sa smejem dam tohto ked sa smejem veeeeeeelmi tak tohto a tak podobne .. nedavam smajlov napriklad vysmiatych ked by som sa ani v skutocnosti nesmiala .. a ked mi da niekto vetu bez smajlov tak vacsinou vtedy ked ma ide psychycky vydierat
Ja sa nesmejem tak nahlas, ale tak to za mňa vyjadrí smajlo. Ale nehádžem ich len tak úplne odveci, keď sa to nehodí, že je mi blbo abo čo, i keď som na nich závislá.
hej poznám také situácie keď dotyčný smajl je skôr zneužitý buď to na ironizovanie, alebo je to proste pretvárka, lebo doslova viem, že odosielateľ na druhom konci ho síce napísal, no v skutočnosti má nervy, resp. pocity úplne nesúvisiace s odoslaným smajlom
ja sa smejem stale asi takto nejak - preto aj ked pisem TS davam tohoto ale ked sa zacnem pri citani nejake TS smiat tak ako vcera ze som sa skoro zadrhla mineralkou pri citani TS od @aldaron2 tak pouzijem tohoto
hh ja sa usmej alebo čo.. ale ja dávam smajlov podľa nálady a podľa toho ako sa cítim.. ak sa cítim fajn tak dávam smajlíkov a ak sa nemám dako dobre tak nedávam smajlíkov.. a ked sa mám veľmi zle tak ani neodpisujem
Mna niekedy beru ludia vazne aj ked pisem so smajlikmi,keby som pisal bez nich tak by som bol za uplneho idiota. Takze taketo smajliky su "nepocuvajte ma, trepem" a ked sa pousmejem naozaj tak
ja dávam keď je neičo úsmevné keď mi je neičo poriadne smiešne a najčastejšie aj tak toho rpvého.. tak už permanente DD aniekedy keď mi niečo pride milé tak tohoto a keď dačo myslímvážne tak :p a dosť často aj
vacsinou fakt pisem svoje emocie, co su z 90% : , a .
Ale su dni ako napr. dnes a vcera, ked som v smilie-och naozaj pokrytec a pisem stale usmiatych aj ked nemam na to dovod, ale aspon nekazim naladu tym druhym...
stale sa usmievam mozno preto mam take skreckovske lica a tychto " " smilov pisem stale aj ked mi to nepride vtipne a ked je to vtipne ich dam viac asi tak
ja sa dávam : ked mam dobru naladu alebo to myslim v dobrom to co pisem. ked si robim srandu tak a ked som totalne na zemi od rehotu tak *lol* alebo *rofl*
Smajlík dáva niečo čo nemôžete vyjadriť pri písaní. Som rád že ich vymysleli (minulý rok mali tuším výročie 30 rokov). Veď si predstavte že by ste museli niekomu vždy písať bez nich...
Samozrejme sú správy v ktorých nepoužijem smajlíka. To vždy píšem a myslím vážne a tiež v niektorých správach sa to nehodí. A inak sú tu veľmi pekne spravené. A sere ma že nejde diabolský smajlík...Vrrr
ja dávam smajlov všade a určite to nie je znakom pokrytectva... ja skôr nechápem ľudí, ktorí napíšu niečo vtipné a nedajú za tým smajla... alebo keď niekto niečo myslí z haluze a nedá za to smajla, môže to pôsobiť tak, že to myslel vážne a potom vznikajú také veci ako nesprávne vyloženie vety a podobne...
Používam smajlíky (tak rozmýšľam, sú neživotné/-í?), ak ma niečo seriózne rozosmeje, keď mám povznesenú náladu, alebo píšem niekomu, komu dlhé vedenie nedovoľuje pochopiť vtip.
Neprekážajú mi, za pokrytecké ich nepokladám, ale niektoré príspevky, v ktorých sa tu birdzáci urážajú, hystericky štekajú o nevyspelosti a zamoria to smajlíkmi, pričom sú nasr-...nasrdení, mi prídu trápne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale su dni ako napr. dnes a vcera, ked som v smilie-och naozaj pokrytec a pisem stale usmiatych aj ked nemam na to dovod, ale aspon nekazim naladu tym druhym...
- niečo ma potešilo
- smejem sa alebo myslím niečo ironicky
- výbuch smiechu
- niečo je zle, zlé alebo som smutný
Smajlík dáva niečo čo nemôžete vyjadriť pri písaní. Som rád že ich vymysleli (minulý rok mali tuším výročie 30 rokov). Veď si predstavte že by ste museli niekomu vždy písať bez nich...
Samozrejme sú správy v ktorých nepoužijem smajlíka. To vždy píšem a myslím vážne a tiež v niektorých správach sa to nehodí. A inak sú tu veľmi pekne spravené. A sere ma že nejde diabolský smajlík...Vrrr
Neprekážajú mi, za pokrytecké ich nepokladám, ale niektoré príspevky, v ktorých sa tu birdzáci urážajú, hystericky štekajú o nevyspelosti a zamoria to smajlíkmi, pričom sú nasr-...nasrdení, mi prídu trápne.