ja tiež hovno vidím. bytovka je postavená krížom, že vidím všade. na západ, východ, juh, sever, čo si vyberiem a k tomu najvyššie poschodie! nič! a k tomu aj tie debilné mraky!!!!!! sever hlásy veľké kuľové!
inac... niekde som cital ze by to malo byt vidiet az okolo pol noci alebo po pol noci...takze ak je to pravda zbytocne teraz nieco hladate a ten co tam nieco videl asi videl zle
aktuálna snímka z družice NASA, vyzerá to na celkom slušné erupcie, na 70 % v istom momente nastane vysoké rozrušenie magnetického pola a niektorým ľudom sa môže začať pár minút alebo sekúnd točiť svet
na ja som zo Západu a balkón z mojej izby mám nasmerovaný na sever, lenže za domom mám vysoký les takže jediné žiariace čo môžem vidieť sú tak žiariace oči besných veveričiek
navyše je zatiahnuté, škoda
ale decká nesmúťte, za dva roky má vrcholiť slnečné erupcie a to nielenže budeme vidieť, to aj pocítime
mimochodom tak ma napadlo že v mestach asi vazne uvidite velke prd ked maju svetelny smog - tj že ani hviezdy nie je tak vidno ako ked sa divate na oblohu niekde z dedin
u nas v NR, teda aspon u nas v dedine je riadne zatiahnute, takze vidim akurat tak cintorin a osvieteny kostolik...
vysla som aj na ulicu a nic a ked som sa vracala donutra, tak oco na mna zo zachodu krici "videla si?" a ja "nie, je uplne zamracene" a on "Sak odfukaj mraky a budes vidiet"
ach jaj skoda..dufam,ze to bude este nekedy moznost vidiet...lebo..proste podla mna je to to najuzastnejsi jav...je to nadhera..ako googlim obrasky tak..proste wau..
..asi okolo tretej ráno som pozrela cez okno...a videla som také akoby záblesky, raz silnejšie, raz slabšie...bolo to supeer, aj obloha bola u nás celkom jasná,sem tam nejaký mráčik ... Akurát sa mi nepodarilo zobudiť nikoho, tak som na to ostala sama
@littlephoenix zavináč, admin som písal každému, čo písal k mojej ankete, či diskusií to isté, tak aj ty si potom písala, tak nepíš ku mojim anketám alebo diskusiam zavináč admin ok?a ani ja nebudem potom.
@ michal553 hmm..no keď som ti niekde dala @ (nepamätám sa, ale možné to je), asi som na to mala fakt dôvod...lebo to nezvyknem robiť...ale OK, chápem...pomsta je krásna
@littlephoenix Doprajem Ťi komentáre, aby sa nepovedalo, že som sebec, v ére keď boli moje témy pravidelne v top, všetci písalí, že som chamtivý, tak dívajte sa, že som dobroprajný nech ich máš ešte viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
199 komentov
ja to chcem vidieť :´( musíím!!!!
vidíš to? odkiaľ si?
áno?o tom som nepočula
@tenario tak to je krásne
to nevadí aspoň je o čom
a inak divné že na fb to neriešia no čo tupci
ach
Ja som aj vysla von a nic nevidim a pritom ani zamracene moc nie je, len par oblacikov.
hviezdy som videl perfektne ale ziaru ziadnu....
navyše je zatiahnuté, škoda
ale decká nesmúťte, za dva roky má vrcholiť slnečné erupcie a to nielenže budeme vidieť, to aj pocítime
odkiaľ s BA si?
ale! aspoň mal nočnú prechádzku!
no čo som hovorila videl hviezdy !zavísť!
@109
este tam chybal mnanezbalistaklahko z Pliqo ..
ozvi sa a povedz čo novéé o žiare
ACH !
vysla som aj na ulicu a nic a ked som sa vracala donutra, tak oco na mna zo zachodu krici "videla si?" a ja "nie, je uplne zamracene" a on "Sak odfukaj mraky a budes vidiet"
tam to musí byť skvele
ak máš lietadlo alebo niečo čím sa tam dostaneme jasnéé
ako sa chceš ponorkou tam dostať? odtiaľto?
to neviem či bolo ono,ono to malo byť veľke,silné
že by to možno malo byť vidieť aj cez mraky.
a malo to byť obrovske ako tie obrazky na googli...
@tenario také to oranžové som videla aj ja.. ale myslela som si, že to je len časť kde nezapadli oblaky
aj keď som si predstavoval že to bude viac akčné