Chcel by som sa stat policajtom len neviem ako na to.Viem ze je policajna stredna v Pezinku a v BA ale ako sa nanu podavaju prihlasky a take veci by ma zaujimali.Pokial tam niekdo studuje alebo studo
no do Pezinka si musíš kdesi nájst na nete prihlášku /neviem kde to presne je/ a do Ba na Policajnú akadémiu klasicky (stačí kuknúť stránku policajnej akdémie)ako ked dávaš na výšku prihlášku.. len je tam nátresk.. približne 1600: 160 prijímajúcim.. som tam chcela ísť, ale tento stav ma odradil- ak máš dobré známosti tak jo abo musíš byť fakt hlavička
@Gwendolyn hmm lenze on/a pise ze chce ist na policajnu strednu... No mozno som to len ja zle pochopila. A tak celkovo mam pochybnosti o tejto teme, ci je prava, vzhladom ku skusenostiam na tomto fore...
btw jedna vyska je aj v kosiciach, a v BA je takzvana dostojnicka akademia to je 5 rocne studium a konci sa titulom v kosiciach je len obycajna nevem 2 rocna a v penzinku nemam sajnu.
ta skola v Pezinku sa nazyva Stredna policajna skola.... ale nieje to klasicka stredna... ak tam chces ist, musis mat normalnu strednu ukoncenu maturitou... a posielaju tam len ludi, ktory boli prijaty do policajne zboru... cize, si mozes podat ziadost o pracu policajta na krajske/okresne riaditelstvo a ked ta prijimu, tak ta poslu na pol roka do tejto skoly myslim....
Potom je to Akademia policajneho zboru v BA.... je to klasicka vysoka skola, konciaca titulom Mgr. ... aj som si tam chcel dat prihlasku ale minuly rok brali 100 ludi a podanych prihlasok bolo vyse 2100... tak teraz nvm
ahojte,prosim,poradte mi.Poslala som ziadost o prijatie do pracovneho pomeru na krajske okresne rieditelstvo a oni mi ziadost zamietli bez udania dovodu.Neviete,ci sa mozem odvolat alebo take nieco???Vsetky papiere som mala v poriadku.Dakujem...
odvolanie mozes podat iba ak mas na vec pravny narok, cize "ak mas pravny narok aby ta prijali do PZ". a na to nemas pravny narok, cize odvolanie nemozes podat skusaj dalej,resp. inde, iny okres a po case ak by ta prijali sa dostanes tam kde chces
sewaste ,kto by mi pomohol -ja som si podala prihlášku na policajnú akadémiu ,teraz som maturovala a tak som dodatočne poslala aj overené vysvedčenie zo 4.ročníka a maturitné,lenže mám problémik-na stránku dodali že treba aj elektronickú prihlášku odoslať cez www.mais.sk-tam som už dávno zaregistrovaná a vôbec mi nechce otvoriť tu elektronickú,skúšala som aj volať na akadémiu ale nikto nedvíha a ja vôbec netuším čo mám robiť.Dúfam,že kôli tej elektronickej sa tam teraz nedostanem.Kto vie prosím pomôžte .DAKUJEM
ahoj domcana1258, ak si neposlala tu elektronicku tak si v keli, lebo bez toho ta neprijmu, oni to vyzaduju...a teraz sa do elektronickej nedostanes lebo je to uz bloknute ......ja som inak pisala aj na druhej diskusii a chcem aj tunak len dat vediet, ze si netreba robyyt velke nadeje na prijatie, nakolko beru cca. 120 ludi a hlasi sa cez 3000 cize ak nemate rodicov alebo znamych v aktivnej policajnej sluzbe a nejste ochotny dat obalku a 10 fialovymi bankovkami tak mozete zabudnut ze vas tam niekto prijme...a podotykam ze vybavovat to treba cca. februar najneskor marec inak ste vkibli...ja mam uz doma papier o prijati, len chcem aby ste vedeli ze mi to trvalo 2roky aby som sa tam dostal...nechcel som nikomu kazit den, drzim vam setkym palce a ak mate same jednotky a budete mat stastie tak mozno. Len aby ste vedeli preco ste platili za prihlasku 9 eur. majte sa
ahoj.chcem sa spytat ci mi odporucate Akademiu PZ v BA ? mate nejakeho znameho ktory to vystudoval?zaujimalo by ma ake budem mat v zivote uplatnenie a ci si najdem pracu..dakujem
mňa prijali na policajnú akadémiu do BA (Bezpečnostnoprávne služby vo verejnej správe) a bez známosti, vďaka tomu, že som mala dobré známky... chcela by som sa spýtať, niekoho kto tam študoval, že aká je to škola??? nejaké názory???
asi tu casto ludia nechodia ale tiez sa chcem opytat... idem teraz do 4. rocnika teda maturujem uz v podstate tohto roku... viem ze sa vela veci moze zmenit ale co urobit preto aby som sa dostala na vysku ku policajtom??? a hlavne kde je najlepsie ked som na obchodnej... prosim pomozte mi dakujem
Zdravím všetci! Chcel by som sa spýtať niekoho kto vážne má prehľad ako to chodí na APZ (myslím to vážne) aby mi poradil. Teraz ukončujem 4. ročník SŠ a rozhodujem sa nad štúdiom na APZ. Čítal som tu už veľa komentov o tom ale každý je iný, neviem čo si mám o tom myslieť. Prosím poraďte mi či sa tam oplatí hlásiť a na aký odbor, nemám tam síce moc známych ale snáď sa tam dá dostať aj normálne.
caute.... ja teraz studujem na strednej skole... a tiez by som sa chcela stat policajtkou... studujem na obchodnej akademii a chcela by som vediet ci to musim mat aj strednu policajnu skolu ak chcem ist na policajnu vysku? ..... Prosiim poradte mi niekto
Ľudia, mám jednu veľkú otázku. Ja mam tetovanie na predlaktí a chcem ísť študovať za policajtku ale vačšina mi povedala, že tetovanie mať nemôžem na viditeľnom mieste je to pravda?? Ďakujem za kladnú odpoveď
buď musíš mať veľmi dobré známosti alebo veľmi dobré známky...čo znamená 1-ky...ja som mala čisté jednotky a jednu 2-ku a nezobrali ma...a aj nejaká známosť by tam bola...takže si sprav názor podľa seba, či sa tam oplatí hlásiť
Caute, vidim tu niake prispevky s vela otazkami a chcem teda povedat par veci...ja som akurat druhak na APZ (Vysokej skole) ktora je v raci na rendezi ...vidim vela ludi ktory ste ztoho nadseny a chcete si tam dat prihlasky len chcem uviest veci na pravu mieru naskor. Na prijatie musite splnit prijmacii test z otazok ktore su zverejnene na stranke skoly avsak nato aby ste boli prijaty musite splnit zakladne a DALSIE !!!..podmienky na prijatie ako stoji na ich stranke..a teraz vazeny a mily, to slovicko dalsie znamena jednu vec : a tou je bud taka znamost ktora vas tam pretlaci alebo ista financna ciastka alebo uplatok alebo kava s bonbonierou ak chcete DD...netreba si davat servitku pred usta beru 120 ludi a hlasi sa okolo 2000 cize oni maju zcoho si vyberat a to ze je niekto kockac a mysli si ze napise test na 100percent je fakt pecka ale je to iba 50% uspechu...samozrejme na skole je asi dokopy 30 ludi vo vsetkych rocnikoch ktory su tam legalnou cestou co znamena ze mali stastie...ale naozaj take stastie ze si ani neviem predstavit ako je to mozne DD my sa ztoho naskole dost smejeme...TOTO je ohladom primaciek ze co a ako asi a jako to chodi. Ak mate rodica ale blizku rodinu ktora je zamestnana v policajnom zbore alebo v siske alebo vo vos alebo vss a su celkom vysoko postaveny a nie obycajny radovy co maju plat 800 eur v hrubom tak mozu mat iste kontakty a treba ich vyuzit...Setkym vam drzim palce pri tohtorocnych prijmackach ale davam vam dobru radu aj ked mate same jednotky od prveho rocnika az po maturitu tak sa nespoliehajte ze sa dostanete a pocitajte s niakou inou skolou racej, vela kamaratov a kamaratiek su do dnesneho dna flustrovany ztoho ako je vobec mozne ze ich nevzali a podobne. Tiez si myslim ze je vela inych skolou ktore su ovela lepsie ako napriklad Technicka univerzita medicina a podobne....myslite vzdy na jednu vec. budte realisti racionalisti a neverte vnemozne. Drzim setkym palce!
ak dovolite este rad odpoviem na niake otazky, ak chcete byt profesionalny policajt tak si treba podat ziadost na krajske riaditelstvo policajneho zboru v meste v ktorom byvate...nasledne vas do mesiace postou pozvu na osobny pohovor kde vam vysvetlia vela veci..kolko zarobite kolko budete robyt a podobne. nasledne do 3 tyzdnov absolvujete psychotest...dopredu upozornujem, treba to mat v hlave vporiadku inak ste v*ici...ak spravite psychotest idete na telesne previerky pozostavajuce z behu klikov sklapaciek minimalne 10 zhybov z vystretych ruk u chlapcov 3 u dievcat...potom diktat a slohova praca, ak vo vsetkom vihoviete idete na lekarsku prehliadku k lekarovi ministerstva vnutra...ak aj tam prejdete tak vas poslu studovat na strednu policajnu skolu zapadne slovensko studuje na strednej policajnej skole v pezinku alebo devinskej novej vsi...stred a vychod na strednej policajnej skole v kosiciach...pocac 6mesacneho studia dostavate plat cca. 330eur, skolu koncite maturitnou skuskou, poskole vas podla potreby policie alebo ak ste vo svojej ziadosti uviedli dane miesto, vas nasledne vo vasom kraji zaradia na volnu pracovnu poziciu ako RADOVEHO policajta. To znamena dve veci: pracujete 12hodinove smeny, ci je tyzden vikend sviatok vianoce alebo koniec sveta, ak na vas vide sluzba tak sluzite...a teraz ta najdvolezitejsia vec...vas plat je cca. 700 eur co samozrejme ak sa vam zvysuje hodnost rastie kazdym rokom alebo ak mate vysokoskolske vzdelanie tak mate viac, moj brat je takto vzbore a je to take dost o hubu, sikana vpraci, neustale kontroly, davaju mu fukat vo volnom case je nonstop monitorovany ale to asi iba preto ze ma jebnuteho nadriadeneho..nebudem blizsie menovat kde a nakom oddeleni roby, preto ja som sa rozhodol pre akademiu policajneho zboru ako som pisal v predchadzajucom prispevku, pretoze stimi ludmi sa pocita na vyssie pozicie a nie na ulicu. Tymto som chcel odpovedat na otazky okolo strednych policajnych skol...takze aby ste vedeli ze to nefunguje tak ze zmaturujem alebo skoncim zakladnu a idem na strednu policajnu, tak to bohuzial nefunguje.
orchidea 6 na neteresp. stranke policajnej akademie je zoznam otazok a na prijmacej skuske ti bude vybranych cca okolo pedesiat otazok nahodne... drzim palce na primackach!
dik jojko01...chcem si kúpiť vypracované otázky a tu niekde si písal, že za 20 e ich predáva nejaký podvodník. Ak by si o niekom vedel, kto ich má naozaj správne,dám ti mail
No prave preto ta upozornujem aby si nenaletela takym ponukam pretoze to ponukaju ludia ktory su teraz 3-4taci na akademii a su to stare otazky z 2000 tisiceho roku a podobne sracky ako vies uplne uprimne...ak nemas niakeho natej skole tak radsej rataj s niakou inou vyskou proste tam je tazke sa dostat aj ked tam znamych mas. Ale drzim ti palce urobys si aspon pekny vylet na skolu
Vies treba sa zamysliet aj nadtym ze ak by aj niekto mal otazky ktore budu na primackach tak by ich nepredaval preboha za posratych 20euro DD ak ale mas zbytocnych 20eur tak zadaj do vyhladavacu na googli toto co som ti napisal a hned na prvy resp.druhy odkaz staci kliknut strasne sa natom inak smejem a niesom sam ze co su vsetko ludia schopny vymysliet aby si zarobyli len proste za 20eur to aj jebnuty psychopat pochopi ze je to ojeb ...ako uprimne ako som ti napisal co sa primaciek tyka to plati ale samozrejme je na skole aj par vinimiek ktory sa regulerne dostali ale proste to je tolko ludi ze ich naratas na jednej ruke v kazdom rocniku vies tiez si myslim ze ak mas zaujem o taky to typ skoly tak ti radaej mozem poradit v brne vysoku skolu ministerstva obrany, tam sa da studovat toto podobne co aj tu a myslim si ze aj lepsie a ma ta skola ovela lepsie referencie a je tam vecia sanca sa dostat, ja sa tam napriklad chystam momentalne na Erasmus ...mozno sa aj stretneme ..drzim palce!
Prosim ta to co ti poslal je odrb! Ty si myslis ze na primackach naozaj dostanes otazku typu: komu je vlastne pojmove myslenie a ty das z 3 moznosti ze len mysliacemu cloveku? ako je to ojeb co ten chlapec ponuka a velmi rad ti sem napisem potom reakciu po pri acckach a myslim si ze aj ty mi das zapravdu ..rataj radsej s inou vysokou skolou alebo s vysokou v brne, a este jedna vec..na primacky nejdu iba civilny studenti ale aj normalny policajti ktory su v sluzibnom pomere a tych je dost ti mozem povedat tento rok sa otvara aj novy studijny program co som pocul bude dost natresk takze ja sa ti len dopredu snazim vysvetlit ze jak sa veci maju. Jako som povedal po primackach si myslim ze sama uvidis ze som mal pravdu a hento co sa ponuka vypracovane je hlupost never tomu naozaj! Drzim palce
Uz som sice pisal koment v inej diskusii ale napisem aj sem...jojko01 ma uplnu pravdu pretoze tie 20 eurove AKOZE spravne odpovede na tohtorocne primacky boli jeden velky ojeb...zacalo to na stranke www.policajnaakademia.estranky.sk a odtial si to ludia dalsi dali ako brigadicku ja som sa tam tento rok zucastnil na primackach, minuly rok ma nezobrali a vzali ma az tento rok, zacal som sa ucit od 16septembra zo zverejnej literatury zo stranky apz.sk ucil som sa cely rok az som v decembri nasiel takyto inzerat ze za 20 eur mi typek pred spravne odpovede..lenze priemerne inteligentny clovek sa hned sam seba opyta...:ponukal by niekto spravne odpovede na primacky na vysoku skolu ktora je na slovensku poslednych 10 rokov najziadanejsi za 20 eur? ked ako bolo vtelke spominane ake sa davaju uplatky za prijatie tak niekdo by to dal za pojebanych 20 eur? haha este ze som si ich nekupil...ako som tak prechadzal v den primaciek ku triede kde som pisal test som skoro umrel...cca. kazdy 4 clovek sa to tam drtil a bol uplne v 7 nebi ze bude na policajnej, avsak po teste zase na chodbe dosiel sok ludia boli nervozny zurivy iste dievcata aj plakali, ze ako sa mohli nehat tak oklamat a podviest a ze preco sa to podstivo neucili.iba na porovnanie ja som napisal test na 3321 bodov jeden byvali spoluziak co sa ucil ztych otazok to dal na 1850 bodov..pretoze tie odpovede su znetu resp z pripravneho kurzu ktory sa na akademiu robil v roku 2001 cize 11rokov vazeny 11 ROKOV dozadu, takze si asi viete urobit obraz ze co a ako. Nepopieram, ze naskolu sa dostane vela ludi protekcne ale to je dnes uz vsade aj na socialnej praci vid Pana Jana Figela a nakoniec dovolte, myslim si ze ked sa clovek na primacky bude ucit 2 tyzdne alebo mesiac tak nema sancu..treba sa nato ucit pol roka alebo aj rok...vtedy je sanca lebo mate vhlave mrte vedomosti...ja som sa neucil celu strednu a mal som same 3 4 ky na vysvedceniach avsak zaprel som sa a cely rok som makal a vyplatilo sa mi to...sice som nemal a nebudem mat nikdy IQ 150 ako niektory kockaci ktory tam boli...ale ty napisali tak na 2400 bodov pretoze sa tiez ucili z 20 eurovych odpovedi lebo ved komu sa chce cely rok ucit a presne ztych kniziek co zverejnia aj ked par tych knih ani v knizniciach uz dnes nenajdete, ale to len naokraj veci, cely ten podfuk z 20eurovymi otazkami vnimam ja osobne ako zastieraci manever ktory vysiel podlamna zo strany skoly aby bolo co mozno najviac uchadzacov zdiskreditovanych...ale to je len moj osobny nazor, ak chce byt niekdo student policajnej akademie, nech sa nespolieha nanikoho a nanic a nech sa podstivo pripravy a taky co pisu ze je ta skola napicu a skorumpovana a len podla kontaktov a podlatoho kdo kolko zaplati tak to su VAZENY len zavystlacske reci zktorych sa teraz kazdemu kdo to pise smejem, lebo je to len blbecek co si myslel ze ked ma same jednotky a nic sa nenauci sa dostane ale to je omyl!...a takisto aj cela kauza co okolo tej skoly vzisla, len preto lebo pan minister sa potreboval zbavit rektora ktory bol nominant KDH...a chcel na skole otvorit novy studijny odbor...ale to je uz iny pribeh ktory je velmi klamlivo podavany z medii, ako z najuspesnejsieho kriminalistu a forenzneho priekopnika spravili najvecieho zlocinca v republike len preto lebo sa smeracke deticky nedostali na skolu, pribeh rektora ktory zavideol transparentnost aby brali len SAMYCH jednotkarov avsak spravili zneho zlocinca...je to jedno velke klamstvo, ziadne uplatky ani podvodne prijaty ludia, len diskreditacna kampan ale to vedia len zainteresovany...
Takže takto.. Asi miliónkrát som počul, alebo čítal, že sa na APZ v BA len tak nedostane veľa ľudí poctivo. Prvé, čo ma napadlo bolo, že ak je to pravda, budem musieť na sebe ešte viac "makať". Známosti som nemal, prachy tiež nie.. Ak ste si všimli, tak asi pred 2 rokmi bola tá aféra s Rektorom. Ja som sa hlásil na školu tento rok, myslím, že sa určite veľa vecí zmenilo a už to tam nie je len o peniazoch, proste si to nedovolia. Ak vám to trochu páli a povenujete sa obsahovému zameraniu, radi športujete, máte určite šancu Z 60 ľudí ktorých prijali na odbor OOM som bol na 35. mieste. Týmto komentom som chcel povedať, aby ste sa nenechali odradiť !! Veľa ľudí sa učilo z tých trojodpoveďových otázok. To si ani nekupujte, je to z roku 2004. APZ zverejňuje Obsahové zameranie,, toto si proste treba vypracovať, ja som to tak spravil, otázku po otázke Žmurk Rád pomôžem ďalším uchádzačom, poskytnem info, prípadne moje vypracované obsahové zameranie za pár drobných (bola s tým robota) *Nenechávajte si učenie na prijímačky na pár dní pred prijímačkami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Inak ty si dievca?
A som chalan
a tema je prava preco by nemala?
Som tu novy tak sa tu moc nevyznam
Potom je to Akademia policajneho zboru v BA.... je to klasicka vysoka skola, konciaca titulom Mgr. ... aj som si tam chcel dat prihlasku ale minuly rok brali 100 ludi a podanych prihlasok bolo vyse 2100... tak teraz nvm
dakujem.
Ďakujem pekne
ukážku testov od toho týpka,čo to má vypracované a má to podľa tých otázok čo sú zverejnené na stránke akadémie pre r.2012, tak teraz neviem....