Dnes v noci okolo 1 som siel s bratom peso domov...cca 5km z mesta do dediny...tesne pred dedinou nas zastavili policajti a pytali sa,ze odkial ideme,kto sme a tak...samozrejme,pytali si aj obcianske...nevie niekto,naco si mohli odpisovat udaje? fukat nam
@onetouch Jasné že môže Nie je socializmus ako niekedy ! A prečo si vás takto kontrolovali ? Buď sa nudili,Hľadajú niekoho,Alebo len taká menšia kontrola...
údaje si písali, je to normálne-tá bežná kontrola aby mali zdokladované, že sa nevyvážali ako kokoti celu noc po meste ale že aj niečo robili, že ste boli v poriadku.
pokial u vás nenašli žiadne drogy tak by to malo byť ok
Si povinný preukázať policajtovi svoju totožnosť kedykoľvek ťa k tomu vyzve. Pokiaľ tak neurobíš z akéhokoľvek dovodu, može ťa odviesť na policajnú stanicu a tam podľa tebou zdelených informácii tvoju totožnosť overiť.
Neviem presne ako tu, ale v Česku je pokuta okolo 900 korun, v prípade že ťa zastaví hliadka a nemáš pri sebe OP a ani iný doklad.
@onetouch pretože si musia odpisovať údaje. Je to ich práca mať doklad o tom, že vás kontrolovali. Stáva sa mi to bežne, resp stávalo. Údaje si odpisovali iba z kontrolných dôvodov a pre nič iné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
údaje si písali, je to normálne-tá bežná kontrola aby mali zdokladované, že sa nevyvážali ako kokoti celu noc po meste ale že aj niečo robili, že ste boli v poriadku.
pokial u vás nenašli žiadne drogy tak by to malo byť ok
- emanuel. práve sa zobudil.
asi zalozim forum o tom jak som sa vcera vysral
"na hriby som bou"
"sak ked som bou na hriby tak som hribar"
"fukat? cil som zedou, ked tak dajte do obalky odlozit na neskorsi"
"dobru noc, ponahlam sa, pokaza sa mi dubaky"
do policajtov smelo, hlavne ked si nic nespachal a ani ti nema co nasit
Neviem presne ako tu, ale v Česku je pokuta okolo 900 korun, v prípade že ťa zastaví hliadka a nemáš pri sebe OP a ani iný doklad.