Studujem na gym, rada by som sa dostala na politologiu, ale v SR je fakult s tymto zameranim strasne malinko, tak dajte typa kde je lahke sa dostat, ak je vobec lahke dostat sa niekam...
trochu si pomasirujem ego, ale napr. na taku Politologiu UK je podla mna velmi lahke sa dostat - aspon bolo pred nejakymi 4-5 rokmi ked som tam robil prijimacky. Bez pripravy som skoncil medzi top 10. Pokial ta bavi NoSka, citas noviny a sem tam aj uzsie specializovanu ekonomicko-politicku tlac (HN, Trend, Economist, FT) tak nemas problem.
Co vsak s takou skolou, nuz, vzdy sa nieco najde. Ale ja som tam nakoniec nesiel .
prosím?Ze málo?Na uk v ba je odbor politologia,tusim aj trenianska ma,UKF ma tiež, trnavska detto.aj cyril a metod,ale nwm,ci nestratila akredaciu.na zapade slovenska min.vsetky maju.A myslim,ze aj inde.
Ta logika ludi je na nezaplatenie Ked chces ist na vysku kvoli titulu, a vyberies si taky odbor ktory ta moc nebavi, ale ked ukoncis praca zabezpecena, si debil. Ale ak studujes co ta bavi, zaujima ta, ale podla inych nema perspektivu, si takisto debil Ale k teme, na politologiu som nedala prihlasku, ale viem ze vela ludi sa tam hlasi, malo ludi tam beru. A uplatnenie? Bud v politike ci nieco s tym spolocne, alebo ako moderatorka redaktorka. Ked nastudujes ich stranku uvidis kolko ludi na Slovensku studovalo politologiu, a ziju si jak prasa v zite. Vsetko je o tvojej sikovnosti, a je jedno aku skolu si vystudovala.
ak si chces vybrat studium politologie lahsou cestou vyber si UKF v Nitre, kamoska je teraz prvacka a ma v zimnom semestri 3 skusky...ak chces tazsiu formu FPVMV v BB kde budes mat tak 8-10 skusok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Co vsak s takou skolou, nuz, vzdy sa nieco najde. Ale ja som tam nakoniec nesiel .
Uplatnenie ako ,,vyšité".
No ľudia s politológiou zrejme väčšinou nekončia v politike, hlavne.
Politológovia majú za úlohu politiku skôr hodnotiť