V teste všeobecných predpokladov som dosiahla počet bodov 280, no vzali len na odbor, ktorý som mala ako druhý v poradí (kulturológia). Aké sú moje šance uspieť s odvolaním?
Poprosila by som o reakcie k veci...Smajdalf,založ si fórum o prínose politológov pre túto spoločnosť Absolventi politológie UK majú stopercentné uplatnenie,neviem ako je to s inými VŠ..
@patriciabauer : súhlasím s tým,že som tiež rada,ak odpovedajú ľudia k veci..
Ale zas 100%-né uplatnenie nemajú.Kamoškin brat tam skončil minulý rok a pracuje na úrade v KE,neviem presne čo,robí aj nejaké projekty a také veci,ale musí sa učiť aj nové veci,nerobí práve celkom to,čo vyštudoval.
Ale zas,kde je dnes 100%-né uplatnenie...tá kamoška,jeho sestra,mala tiež 280 bodov a prijali ju,čiže myslím,že tvoje šance sú veľmi veľké.
Pilkakory,ďakujem za k veci reakciu Pote/šila ešte k tomu uplatneniu - podľa mňa sa uplatní aj absolvent andragogiky-ak má dostatočne široké lakte a chuť makať na sebe
@patriciabauer :veď samozrejme,že je základ chcieť na sebe makať,zisťovať,pýtať sa...a ak aj nie hneď,tak časom sa dopracovať k tomu...veď aj ten kamoškin brat..určite to berie ako niečo konečné...nazbiera skúsenosti a bude skúšať,zbierať kontakty a neuspokojiť sa
@patriciabauer : je ale pravda,že tu na Slovensku si politológov ľudia necenia,kamoška sa práve na to sťažovala...Na druhej strane,človek nevie,aké príležitostí sa mu ešte naskytnú a možno bude ozaj robiť aj niečo iné,ale využije mnohé veci
jo diky podobne nevem ale vela casu nemam lebo mna zobrali vsade len nie do BA (TT BB NT) no a vybral som si BB tak tam sa radsej zapisem no a potom uvdime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale zas 100%-né uplatnenie nemajú.Kamoškin brat tam skončil minulý rok a pracuje na úrade v KE,neviem presne čo,robí aj nejaké projekty a také veci,ale musí sa učiť aj nové veci,nerobí práve celkom to,čo vyštudoval.
Ale zas,kde je dnes 100%-né uplatnenie...tá kamoška,jeho sestra,mala tiež 280 bodov a prijali ju,čiže myslím,že tvoje šance sú veľmi veľké.
A o to práve ide,som rada,že sa chápeme
zvedavy som tiez ako dopadnem