Čaute, potrebujem poradiť, pomaly jem a chcel by som jesť hltavo, no niako sa nedarí nedokážem to zrýchliť ,dokonca pevnu stravu ako je mäso nedokážem tak prehltnúť niekedy musím zapíjať vodou. Hladal som na google ako rýchlo jesť ale není tam nič dokopy,
ja tiez jem pomaly a vsetky tie nevyhody poznam, ale pre zdravie je naozaj lepsie jest pekne pomalicky. 45 minut na obed ak si fakt nalozis plny tanier podla mna nie je tak tragicky vela.
@whitelaser ja ked som bol mladsi a nechcel som moc jest tak my pomohol ryby tuk, vzdy za lyzicu polievkovu hnusne ale potom som jedol skoro aj s tanierom , podla mna asi tazko je presne dane ako ma kto jest, ja jem ked som hladny, niekedy casto ked mam obdobie tak aj 6x za den a niekdy 2x ale to iba niekedy ked nemam cas alebo proste nic nejde na chut alebo chory.
@zajkousko ja mám spolužiaka ktorý to robí bojové umenie a je v tom naozaj dobrý ten by nás tu rozhádzal
takže mávam lekciu od 100kg makača ktorý je rovnako vysoký ako ja ale je to veľmi v pohode človek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a doktori ti aku diagnózu na to určili?...
"na to aby som nemusel tráviť kvantum minuť pri jedle, keď jem obed napríklad 45 a niekedy hodinu , ten čas by som mohol ináč využiť :/"
tak multitaskuj z opačnej strany, vezmi si jedlo k tomu na čo by si tú hodinu mohol lepšie využiť
ja denne travim jedenim cca 2 až 2 a pol hodiny
(chýba tu smajlík ktorý vracia... :ble: tomuto je iba zle pred tyčkou...)
a keby že máš držku zdrotovanú po dobrej bitke, si myslíš, že ako by ťa krmili
ak chceš tak ťa naučím riadne biť, ak by ťa náhodou niekde prepadli...
takže mávam lekciu od 100kg makača ktorý je rovnako vysoký ako ja ale je to veľmi v pohode človek