Ahojte dievčatá, ktoré máte skúsenosti s tzv. pomarančovou kožou, podarilo sa vám s tým niečo robiť? Teda aspoň čiastočne sa jej zbaviť..zmenou stravy, cvikmi, masážami, krémami a pod.? Mám to zdedené a nemám nadváhu. Ďakujem
Ahoj, skús obmedziť príjem tukov a cukrov. Odporúča sa veľa vlákniny a samozrejme dostatok tekutín. Lokálne sa celulitídy (nazvime veci pravými menami zbavíš cvičením na problémové partie, zvyčajne brucho, zadok, vnútorné stehná. Krémy proti celulitíde sú drahé a zvyčajne sami o sebe nestačia, treba ich kombinovať s cvičením - pokožka musí byť dostatočne prekrvená. Dobré sú napríklad masážne gély - škoricový alebo chilli, len niektoré baby si ich dajú veľa a to následne spôsobuje nepríjemné pálenie - takže s mierou. Ako som už uviedla, problémové partie je potrebné dostatočne prekrviť - odporúčam aj pri sprchovaní miesta masírovať napr. morskou hubou a sprchu zakončiť dávkou poriadne studenej vody na problémové partie - najskôr je to trošku brutal, ale zvykneš si
prepáč to nebolo tebe @anywhere ale @hawaitypek zabudla som označiť..niektorí si z nešťastia druhých len srandu robia a je im fajn -.-
tak ako hovorí @3 skús cvičiť na problémové partie..ja s tým mám tiež problémy trošku tiež si myslím že to mám zdedené skús túry, bicyklovanie a obmedziť tuky a viac ovocia a zeleniny..každodenný pohyb, plávanie a pod.
@anywhere nemusíš si celulitídu ospravedlňovať, myslím si, že už takmer každá žena vie, že celulitúdu majú aj chudé ženy a s tučnotou to nič nemá.. veľa tekutín a čo najmenej jedla, ktoré prekysľuje organizmus.. a jóga mne toto pomohlo, len ako začal šk. rok tak som zas začala od stresu jesť veľa sladkostí a nemala som čas cvičiť a pila som tak pollitra vody denne a zas som tam, kde som bola
Mám zaručený tip ...minimálne každý druhý deň sa sprchuj aspoň 7 minút na problémových partiách čo najhorúcejšou vodou, pokiaľ to vydržíš, tak, aby si mala nohy až červené, keď vyjdeš zo sprchy a máš čas neutieraj sa, ale nechaj vodu vsiaknuť, potom sa namaž mliekom, tiež ho nehaj vsiaknuť a potom sa snaž hodinu aspoň nesedieť ani nič také, vtedy je úplne najúčinnejšie cvičenie... a keď cvičíš necvič v dhých gatiach, lebo sa spotíš a a j z toho sa celulitida tvori..a ked a ti nechce cvicit umývaj riad, utieraj prach, hocičo .. len tu hodinu nesed na mieste .. jasné, že sa výsledky nedostavia po týždni, ale keď to budes dodržovať sú dlhodobé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tak ako hovorí @3 skús cvičiť na problémové partie..ja s tým mám tiež problémy trošku tiež si myslím že to mám zdedené skús túry, bicyklovanie a obmedziť tuky a viac ovocia a zeleniny..každodenný pohyb, plávanie a pod.
you´re welcome.