Ako mi raz jeden srdcu blizky clovek povedal: "Cim menej cloveka poznas, tym viac si ho zidealizujes." takze sa ti moze velmi jednoducho stat ze sa zamilujes do vysnivanej osoby cytvorenej v tvojej hlave nei to osoby tej ktorej samotnej. Ale tak ono je to hop alebo trop. ked ju vobec nepoznas moze sa nahodoustat ze aj ked sa spoznate budete si rozumiet. ja som napriklad sa zalubila do clovekacez net a bol z toho pre mna uspesny 1,5 rocny vztah.
No ja si myslim ze na tom nieco bude lebo myslim den i noc na nu, co robim to robim zle, ked mi povie nejake pekne slova tak prejde mraz po mne a niekedy doslova az "horim" ...
neverím že sa to dá...tak, ako tu všetci píšu - kým ho nepoznáš naživo a dobre, tak je tam strašne veľa toho, čo si vieš domyslieť. a človek si zvykne domýšľať tak, aby sa mu to páčilo
tak myslim ze u kazdeho je to individualne.. cez net to moze ale aj nemusi vyjst...
ja som asi po roku pisania povedal dievcatu ze k nej citim nieco viac ako priatelstvo a na moje prekvapenia odpovedala ze ona tiež.. naživo bola este krajsia a lepsia ako som si o nej myslel...dali sme sa dokopy a boli sme spolu asi rok a pol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ja som asi po roku pisania povedal dievcatu ze k nej citim nieco viac ako priatelstvo a na moje prekvapenia odpovedala ze ona tiež.. naživo bola este krajsia a lepsia ako som si o nej myslel...dali sme sa dokopy a boli sme spolu asi rok a pol