@torpedo08 hej hej viem koho myslis. Ako som napísal vyššie fyzicku pomoc, možno starším ludom, alebo takym bezvladnym, alebo tak. Myslím manualnu pracu na dome, dvore, ulici a tak ... možno do toho zapojiť pomoc prírode, sadenie stromčekov, zbieranie odpadkov a tak ...
aha prepac ale nechapem akoze by si chcel bezvladnym ludom kosi travu alebo co ? lebo pochybujem ze take veci su pre nich dolezite mozno som to zle pochopil neviem ta pomoc prirode to uz je ine to sa mi paci
@torpedo08 no hej...prečo by nie. Na taku gruľovku alebo tak. Keď veľka záhrada. Alebo zber ovocia. Vymaľovať plot, čo ja viem take somariny. Myslim si ze by to ludi potešilo. Ale aj tak ... ako pozerám, tak tu takí ľudia asi nie sú
no tak podla mna je to blbost clovek co sa ledva hybe potrebuje aby mu zabezpecili stravu , hygienu a snad kusok zabavy aj ked to je v takom pripade asi dost tazke a nie aby mal pekny dom no ale bohuzial ani to nefunguje ako ma a ludi co su bezvladny zoberu do nemocnice a tam ich odpravia na druhy svet
@neverendingsmile vždy keď pôjdeš do lesa na prechádzku zober si vrece na odpadky a zbieraj ....pomôžeš prírode, a ak chceš ľudom urob si kurz ošetrovateľstva v červenom kríži a môžeš pomáhať napríklad v domovoch dôchodcov....ale aj v nemocnici by ti dali nejaku sanitársku prácu..., zober si psíka z útulku a chod sa sním prejsť, dať mu lásku, ktorú v útulku nedostane... je veľa dobrovoľnických organizácii len treba hľadať ale k tomu čo píšeš vyššie, že by si chcel pomáhať malovat plot atď, neviem ako by si sa k tomu dostal....
@neverendingsmile organizácia v @13 je skvelá !! a práve robia aj nábor nových dobrovoľníkov ...len neviem či to bude spľnať to čo ty chceš tu fzyickú prácu.... ale na tejto stránke by si mohol niečo nájsť čo by ťa zaujalo a bolo by to v tvojom okoli » www.dobrovolnictvo.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@artusios tiež ďakujem za info