PROSIM VAS MOZETE MI POMOCT S JEDNYM HOROROM? POTREBUJEM NAZOV NEVIEM SI SPOMENUT.
ISLO TAM O TO, ZE SKUPINA DIEVCAT SA VYBRALA DOMOV ALE ZABLUDILA. ISLI AUTOM PO UZKYCH CESTACH V LESE A JEDNA ZENA ICH NAHANALA AUTOM A KED ICH CHYTILA HOVORILA IM ABY
@majqqqo a preco by som mal byt ja dementny ked to tvrdis? jediny dementny si tu ty, mas tu navod ako si vypnut caps lock aj ked ti na klavesnici ale ty to odignorujes (alebo si taky blby ze to ani tak nechapes - neviem)
@DELPURR UVEDOMUJES SI AKO SA STRAPNUJES, KED TU SPAMUJES? ZNIZUJES SVOJU UROVEN AK ESTE DAKU MAS. SVOJU UROVEN DEMENCIE ANO AJ TAKA EXISTUJE U LUDI AKO SI TY. SKODA SLOV. CAPS LOCK POCKA. KED NIEKTO PISE TU S 10 CHYBAMI LEN V NADPISE PO MAKKYCH SPOLUHLASKACH VTEDY NIKTO NIC. PAR VYNIMKY. NEMENUJEM. MAJ SA PEKNE A HLADAJ FILM.
Po prve - malo mi hned dojst co je to IFuck ty debil (prepokladam ze niesi 13-rocne dievca) - asi mas na mysli iPhone, tak ten mam aj ja.... cize,
Po druhe - a co ze ma? Je to nejaky problem? Ja neviem ako ten jeho iPhone, ale ten moj mi automaticky pise po prvom pismene vo vete male pismena a myslim si ze to robi asi kazdy...
Po tretie - dnes si zalozis nick (1x prihlasena) a robis machra, tak to je teda fakt supr, taketo mam najradcej...
Po stvrte - vsimal som si hlavne dementne komenty zakladatela - nevidim ani jednu spomienku o tom, zeby pisal cez ine zariadenie ako je notebook alebo PC - napisal si to az ty - bud si ta ista osoba ako ten penis co to zakladal alebo si nejaky jeho nepodareny rovesnik pripadne brat alebo nebodaj sestra
@majqqqo to teraz ma byt co, ja si ziadne fakty overovat nemusim, nemam vedla notasu ziadny papierik s birdz nickami a ich vztahmi medzi sebou, ty si sa uz asi uplne zblaznil. Komplexy voci comu ak uz si to napisal?
@rainbowwarrior je mi ukradnute aky si mala nick ty 1x prihlasena, opat su tu komplexy, tak skus napisat ake. Alebo ani nepis lebo ma to moc nezaujima - preco som sa do toho pustil a do zakladatela? Lebo nemam rad takuto jednoduchu demenciu, ktora dnes leti a je moderna...a v ktorej si doma zjavne aj ty
BTW - pisal som ze mam iPhone (mam ho uz 2 roky) a myslis si, ze neviem ze nema capslock? Citas vobec alebo nevies citat? Pisal som ze od samotneho zakladatela tu nebola zmienka o tom, zeby pisal cez iPhone.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Nerob sa, že si odjebal knoflík.. Ak áno, tak start -> príslušenstvi -> usnadnění -> Klávesnice na obrazovce
Nerob sa, že si odjebal knoflík.. Ak áno, tak start -> príslušenstvi -> usnadnění -> Klávesnice na obrazovce
a tak vypni caps
No skús, lebo to funguje...
start - spustit - osk.exe
ALE DOBRE. ZACNITE HLADAT FILM A NIE TU SPAMOVAT.
Tak sa spametaj, demente... -.-
Erm.
Po prve - malo mi hned dojst co je to IFuck ty debil (prepokladam ze niesi 13-rocne dievca) - asi mas na mysli iPhone, tak ten mam aj ja.... cize,
Po druhe - a co ze ma? Je to nejaky problem? Ja neviem ako ten jeho iPhone, ale ten moj mi automaticky pise po prvom pismene vo vete male pismena a myslim si ze to robi asi kazdy...
Po tretie - dnes si zalozis nick (1x prihlasena) a robis machra, tak to je teda fakt supr, taketo mam najradcej...
Po stvrte - vsimal som si hlavne dementne komenty zakladatela - nevidim ani jednu spomienku o tom, zeby pisal cez ine zariadenie ako je notebook alebo PC - napisal si to az ty - bud si ta ista osoba ako ten penis co to zakladal alebo si nejaky jeho nepodareny rovesnik pripadne brat alebo nebodaj sestra
vidim, ze tu nemas skusenosti a prehlad o tom, kto je kto, tym si len dokazal ako fakt tie prispevky od uzivatelov citas. pa
a keby si nebol taký keket ako si, pochopíš že som tu mala aj iný nick...
Ach, ty si takto riešiš komplexy ? Asi áno, vlastne URČITE, idiot...
Takých ako ty strielať...ešte by som si to aj vychutnal...
BTW - pisal som ze mam iPhone (mam ho uz 2 roky) a myslis si, ze neviem ze nema capslock? Citas vobec alebo nevies citat? Pisal som ze od samotneho zakladatela tu nebola zmienka o tom, zeby pisal cez iPhone.
A DOSŤ, môj čas je drahší ako ty sám a nemienim ho utrácať na konverzáciu s takým idiotom ako si TY.
náhodou neviem, ale znie mi to ako niečo divné
lol..