Je tu niekto taký, komu by sa chcelo zapnúť Skype (cca hodinu) a vysvetliť mi normálne ako sa to inštaluje, lebo všetko robím podľa návodov a aj tak mi to nejde, tak ma napadlo, že by mi zdieľanie obrazovky s niekým kto sa tomu rozumie pomohlo...
@boborko JJ nemozes to len drbnut na USB. Musis to spravit cez program Rufus, potom si zapnes v biose bootovanie z USB, a spustis a malo by ti ist.
Mne sa zda ze este na Win7 som to vedel cez Wubi spravit. Ale jednoduchsie je cez USB. Lebo hocikedy to mozes spustit Live
mam znameho co chcel win10 preinstalovat na win7. 10 inzinierov sa s tym tyzden jebalo a nikto to nespravil ja som to mal za 3 hodky. takze ist to rozhodne musi.
je to pc alebo notebook? ak notebook tak ten ma dost jednoduche nastavenia v biose. skus pofotit co tam je a hod to sem. poviem ti co mas zle
To samozrejme nie je pravda a vsetko zavisi od hardware a bios/uefi. Ja som nainstaloval pravdepodobne 500+ OS (prevazne linuxy a windowsy) a na niektorych masinach to bol pain in the ass.
@kosmiklove Ako co je na tom tazke? Sformatujes disk a vlozis CD s windowsom 7 Popripade das este aj vypnut aktualizacie(musis vediet kedy) a nebude ti ani vypisovat nech prejdes na win10. @12 Ma tiez pravdu. Na nový Lenovo som nevedel dat win 7 a XP sa mi nechcelo dávať čiže len Win 8.
@tommyhot ako sa to vezme. na niektory moc stary hw som napr novy win nedokazal nainstalovat. opacne to ale ide jednoduchsie. s tym som problem nemal (aspon zatial) a to som uz riesil kadeco.
@Passarinho mal som tu novy dell inspiron. dvd mechaniku nemal. mal iba 3x usb3 co win7 nepodporuje. takze cez usb nabootovat to tiez neslo a disk tam bol ssd. len taky plosak ktory nemal klasicku sata koncovku takze sa nedal len tak hocikde pripojit...v takomto pripade to take jednoduche nebolo...
@Wewo kludne mozes. nad nikym sa tu nepovysujem. a ak si si nevsimol ponukol som mu pomoc. takze sa zaobídem aj bez tvojho vyrypovania. co je vlastne ako ta poznam asi to jedine co ti vzdy islo...
@Purenarcissism ak si sa tu ukazala len preto aby si mohla niekomu pritakavat a nemas k teme co napisat tak zmizni. na teba tu neni nikto zvedavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
tu mas uplne jednoduchy navod podla ktoreho to musi zvladnut aj cvicena opica
» www.ubuntu.com/download/deskto...
Mne sa zda ze este na Win7 som to vedel cez Wubi spravit. Ale jednoduchsie je cez USB. Lebo hocikedy to mozes spustit Live
je to pc alebo notebook? ak notebook tak ten ma dost jednoduche nastavenia v biose. skus pofotit co tam je a hod to sem. poviem ti co mas zle
To samozrejme nie je pravda a vsetko zavisi od hardware a bios/uefi. Ja som nainstaloval pravdepodobne 500+ OS (prevazne linuxy a windowsy) a na niektorych masinach to bol pain in the ass.
@12 Ma tiez pravdu. Na nový Lenovo som nevedel dat win 7 a XP sa mi nechcelo dávať čiže len Win 8.
@Passarinho mal som tu novy dell inspiron. dvd mechaniku nemal. mal iba 3x usb3 co win7 nepodporuje. takze cez usb nabootovat to tiez neslo a disk tam bol ssd. len taky plosak ktory nemal klasicku sata koncovku takze sa nedal len tak hocikde pripojit...v takomto pripade to take jednoduche nebolo...
@Wewo kludne mozes. nad nikym sa tu nepovysujem. a ak si si nevsimol ponukol som mu pomoc. takze sa zaobídem aj bez tvojho vyrypovania. co je vlastne ako ta poznam asi to jedine co ti vzdy islo...
@Purenarcissism ak si sa tu ukazala len preto aby si mohla niekomu pritakavat a nemas k teme co napisat tak zmizni. na teba tu neni nikto zvedavy