poradte mi fakt som uz zufaly mam frajerku no medzi nami to nieje o no trapi ma zr mala predomnou frajera s ktorym spala a somnou netuzi po nicom. povedala mi ze ho milovala bol jej prvy.. ked sa pohadame jedine co mi povie je ked nesi stastny ja ta pr
je fajn, že ti vie povedať, že ťa miluje, ale správa sa aj podľa toho? možno sa z toho prvého vzťahu ešte celkom nedostala a skutočné ľúbi niekoho iného a nie teba...je ti k niečomu taká frajerka?
Tvrdi mi ze nanho zabudla ze preco ho vytshujen furt. Ale somnou nechce mat nic viac... ze ci mi nestaci ze ma zavola k nim domov. Lebo ked ju ja volam von tak mi povie nechce sa mi som unavena prid k nam. Pridem da mi pusu a potom za 3 hodiny nic ziadny dotyk nic. Akokeby sme boli kamosi
@hamer
vstan od pc, id za nou a ukaz jej toto forum, alebo jej o tom konecne povedz, ze ta to trapi, co to tu riesis s ludmi co vas ani nepoznaju a aj keby tu napisal hocikto hocico, jediny kto to moze vyriesit si ty sam, tak nestracaj cas na socialnych sietach preboha, wake up
Tak jebať na súloženie a dotyky, ako no, nie každý je taká povaha vo vzťahu a dalo by sa to za istých okolností pochopiť ale fakt ak jej za týždeň nechýbaš prosím ťa jeb sa na to. Udržovať vzťah v ktorom nie je ani nejaká túžba po prítomnosti druhého, to prosím pekne nie je partnerstvo a nikdy nebude.
Tak jej pekne zakývaj, týždeň si poplač a máš to stokrát lepšie ako dokola dúfať v niečo čo očividne nepríde a bude ťa kurevsky zožierať kým to tak či tak neskončí rozchodom
Ak s ňou naozaj chceš byť napriek tomu, že sa správa takto, možno to je kvôli niečomu prečo je teraz opatrnejšia.. tak sa hlavne nesprávaj ako ona a povedz jej o tom ako to cítiš a že ťa to trápi a že tak ako si tu ty pre ňu potrebuješ to isté aj od nej a že ak ťa naozaj miluje ako tvrdí aj ona by mala niečo urobiť preto aby ten vzťah fungoval a ten funguje len ak sú obaja šťastní..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a neviem, ci ti stoji za to, aby si polku zivota cakal, az sa bat prestane
no čo jeb na ňu :ehm:
vstan od pc, id za nou a ukaz jej toto forum, alebo jej o tom konecne povedz, ze ta to trapi, co to tu riesis s ludmi co vas ani nepoznaju a aj keby tu napisal hocikto hocico, jediny kto to moze vyriesit si ty sam, tak nestracaj cas na socialnych sietach preboha, wake up
Tak jej pekne zakývaj, týždeň si poplač a máš to stokrát lepšie ako dokola dúfať v niečo čo očividne nepríde a bude ťa kurevsky zožierať kým to tak či tak neskončí rozchodom
Kašli na ňu,očividne si ťa neváži,čo bolí to prebolí,aspoň sa budeš môcť posunúť ďalej