Ahojte, viem, že podobné témy sú tu časté, ale aj ja sa radím k antitalentom, a potrebovala vy som pomôcť. Na výber mám dva notebooky/netbooky.. už ani v tomto rozdeľovaní sa neviem hýbať : LENOVO S300 alebo Acer TravelMate B113-M-323a4G50akk. Za akékoľve
@mcvpn ano, poznam chalana s lenovom, reklamoval ho preto lebo ked zasunul dnu baterku, tak sa tak pohybovala asi o pol milimetra, prosto nesedela na mieste, ale mierne hrkala...
@sitnxan ja mam doma dva notebooky acer, jeden ma 7rokou kazdy den pouzivany, bez opravy funkcny, a potom este jeden 3rocny, tiez bez opravy funkcny...
Acer vyraba skoro najkvalitnejsie notebooky co sa tyka vykon-cena.....
@candy36 ak si si nevsimla, u nas sa to vola notebook..okrem toho, i toshiba ma na UK verzii svojej stranky venovanej tvojim laptopom, v nadpise "notebooks" a urcite tym nemysli riadkovany zosit
@mefistofel teraz mám 15,6, je už síce starší a je to HP, v podstate preto už HP nechcem... Chcela som 13,3, niečo stredné, lebo sa mi nechce veľký ntb vkuse vláčiť do školy, malému ldhšie vydrží baterka, nie je taký ťažký. či sa mýlim? a nenašla som iný takej veľkosti za podobnú cenu...
@mardzerin skus si pozriet na stranke alza.sk, tam maju notebooky celkom dobru cenu tiez. A ked som tak pozeral tak ta 11" ten acer ma vydrz okolo 5hodin, ale zas taky maly, to sa na tom pozera film zle, sice to aj na 13"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
...jedine že by si chcela behať po reklamáciách alebo po pár týždnoch notbuk vyhodiť do kontejnera, v tom prípade acer.
tiež by som bral asi radšej Lenovo z týchto dvoch
A volá sa to LAPTOP, notebook znamená zošit
Acer vyraba skoro najkvalitnejsie notebooky co sa tyka vykon-cena.....