Hellou birdzaci chcela by som vedieť aký nápoj resp. Aké jedlo vám spraví lepsiu chuť V ústach. .keď sa zobudite po opici A nemáte chuť na všetko. ..dajte dake tipy
Umyt zuby, mineralka, alebo soda bikarbona a potom zas umyt zuby a nejaka zuvacka a potom sa zvyknem normalne najest najlepsia je ale asi polievka takto po chlastačke
@stylish Len žiadne energy odpady. Skôr tú polievku, tá je pecková, niaky vývar najlepšie a potom vela vodičky, s trochou citróna a ked ti bude moc zle , take hit from a bong
nieco mastneho je dobre, ale ked to clovek nemoze prijat, tak urcite nieco co pomoze zaludku ako, napr smecta. to je cisteny il predavaju v lekarni...
sice ja som uz dlho nepil ziadny alkohol , ale naposledy(cca4roky dozadu) ked som bol vazne KO tak som si spravil opakane chleby na oleji a hned pomohlo
ja som si kedysi robievala vajcia so slaninou. teraz ale mavam velmi zle stavy zaludka, tak len vodu s citronom, mineralku, caj alebo dzus. prip. kolovy napoj, trosku, energy drinky isto nie, lebo sajrajtu v tele mam predsa vyse, a chcem zaspat kym mi bude lepsie, ne nabudit
ja takisto wifonka, ale este predtym min. liter citronovej stavy, najlepsie je to vypit este pred spanim, ale to je niekedy tazke rezat citron a pritom udrzat rovnovahu a potom ked sa to ustali po par hodinach mam chut na nieco strasne fajne, väcsinou parky ale rožky so salamou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a potom redbull, bonus je že pomôže aj žalúdku a hlave.
a potom zasa vyčistenie zubov
sice ja som uz dlho nepil ziadny alkohol , ale naposledy(cca4roky dozadu) ked som bol vazne KO tak som si spravil opakane chleby na oleji a hned pomohlo
mne to pomáha :3
stane sa...