ľudia, mám problém ja sa nevyznám v exceli, ale potrebujem spraviť s tabuľkou, v ktorej mám číselné hodnoty, jednu vec, t.j., aby sa mi v jednom (treťom) stlpci vynásobovali hodnoty z predošlých dvoch stĺpcov navzájom.viem, že je tam nejaký vzorec, ale
@mccoffin , ďakujem, prvý riadok mi išiel, ale to ďalšie už sa mi zobrazuju len tie čisla s pismenkami tých riadkov čo násobím, aj keď som dala enter a nič D ja som fakt antitalent na toto no
@zamidari , znie to interesantne, mňa by asi porazilo a ak by som sa o niečo podobné mala čo i len pokúsiť, padla by som v ten moment na zem ako ranená labuť plná hrôzy, šialenstva a bezmocnosti proste amen tma, ale tak gratulujem k takejto zručnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
takze na nasobenie, delenie, scitanie odcitanie ti staci pouzit * / + -
teraz si pripadam ako genius ked v exceli viem riesit aj diferencialne rovnice, matice a pouzit makra
teraz sa toho excelu bojis, ale o par rokov ked si budes hladat pracu, tak jeho znalosti su ziadane na rozne pozicie