mam hlupy problem. Mam obrazok s rozlišenim 7269x9470 px. chcem ho dat do powerpoint prezentacie. Ked ho vložim tak vdaka tomu rozlišeniu je nečitatelny.
Čo s tym ?
skusal som dat obrazok do samostatného dokumentu, vytvoriť z neho pdf vysokej kvality a to potom zmenšit.
Bohužial mi to moc nevyšlo.
Fakt by sa mi hodilo, keby to niekto vedel zmenšit nech je to ok.
popripade by bolo fajn, keby sa dal do prezentacie dat odkaz na ten PDF dokument, ktory by ale bol v PC a nie na nete. A teda by sa človek len preklikol počas prezentovania trebars do acrobat readera a potom by sa vratil naspat.
Takto by potom ani netrebalo riešit to zmenšovanie, lebo v ramci toho readera by som si to už približil.
Hladal som na nete ako to tam pridat. viem pridat pdf do prezentacie. Ale neviem pridat odkaz na ten dokument, ktory je v PC.
Vedel by mi s tym niekto pomoct ?
Viem, že sa jedna o stupidny problem, ale tak nesmejte sa mi za to. Každý vie niečo iné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Bohužial mi to moc nevyšlo.
Fakt by sa mi hodilo, keby to niekto vedel zmenšit nech je to ok.
popripade by bolo fajn, keby sa dal do prezentacie dat odkaz na ten PDF dokument, ktory by ale bol v PC a nie na nete. A teda by sa človek len preklikol počas prezentovania trebars do acrobat readera a potom by sa vratil naspat.
Takto by potom ani netrebalo riešit to zmenšovanie, lebo v ramci toho readera by som si to už približil.
Hladal som na nete ako to tam pridat. viem pridat pdf do prezentacie. Ale neviem pridat odkaz na ten dokument, ktory je v PC.
Vedel by mi s tym niekto pomoct ?
Viem, že sa jedna o stupidny problem, ale tak nesmejte sa mi za to. Každý vie niečo iné...
Ďakujem
tu je ten obrázok ako vo formate .jpg tak aj v .pdf
» ulozto.sk/!oGoA6NyM5I6V/o...
Hoperpohroma: čo ti poviem, vedel som, že to je otazka par kliknuti, len som nevedel ako na to :/ :/