ahojte, vždy keď si spustím nejaký film alebo si napr. niečo dávam na kľúč ale kukám fotky na pc tak mi vyskakuje taká tabuľka že windows media player prestal pracovať a ja sa nejak moc do počítačov nevyznám tak prosím vysvetlil by mi niekto ako to mám op
Teda ak to nie je vinou nejakého skutočného poškodenia, čo asi nie je.
Jednoducho, počítač je zrejme nedostatočne výkonný, aby toho toľko zvládal, tak ti jedna zo spustených aplikácií "padne".
Môžeš to skúsiť vyriešiť napríklad použitím iného prehrávača (VLC media player možno fakt bude o niečo menej náročný na výkon), alebo jednoducho tým, že nebudeš robiť toľko vecí naraz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Teda ak to nie je vinou nejakého skutočného poškodenia, čo asi nie je.
Jednoducho, počítač je zrejme nedostatočne výkonný, aby toho toľko zvládal, tak ti jedna zo spustených aplikácií "padne".
Môžeš to skúsiť vyriešiť napríklad použitím iného prehrávača (VLC media player možno fakt bude o niečo menej náročný na výkon), alebo jednoducho tým, že nebudeš robiť toľko vecí naraz.
ale mne tam tá tabuľka vyskakuje aj ke´d si fotky prezerám v pc alebo keď si chcem niečo stiahnuť z pc do mobilu alebo naopak. pomôže mi to aj tak?
presne tam píše že windows prieskumnik prestal pracovať
Nemáš nejakého šikovného kamaráta?
2 nepouzivaj VLC !
práve že nikoho takého nepoznáme a ja sa do toho nevyznám ani mama,oco. oplatilo by sa mi to dať reklamovať? lebo bol dosť drahý a je ešte v záruke.
Ale ak by náhodou v predajni nemali čo robiť a boli by extra ochotní, tak sa ti na to možno na minútu pozrú a niečo poradia ...
ďakujem za rady