Potrebovala by som poradiť. Chcem počas hry mať zobrazenu dolnu lištu viete čo myslím, štart a celu lištu žeby som ju mala zobrazenu počas hry. Viete mi niekto poradiť?
Windows XP ale praveže chcem to maš zobrazene vieš mam napriklad hru ale niečo mam rozrobene na nete... ked mamzapnutu hru chcem aj pozerať či to na nete sa mi napriklad stahuje a tak.. chapes a na lište počas hry by som to videla
jednoduchá pomoc stlač windovsácku klávesu(medzi ctrl a alt ľavá ruka) + D a automaticky ťa hodí na plochu pretože hrať hru v okne je pre mňa velice škaredé
@shally100200 co takto pouzivat skratku ALT+TAB (prepinanie medzi oknami)?? samozrejme ale pokial hras nejaku narocnejsiu hru tak toto prepinanie moze trvat dlhsie kym sa pc z toho spamata
druha moznost je pustit hru v okne...len neviem to funguje s kazdou hrou
@shally100200 Hej, hej.. Vo VLASTNOSTIach po kliknuti pravym tlacitkom mysky na ikonu hry by to malo byt v moznostiach (ako mas tu tabulku, tak tam mozno mas hore nejake menu, tak to prejdi a najdes hadam), ja tam mam nieco ako "spustit v rozliseni XXX x XXX" (<- teraz uz neviem presne, ako su tie cisla, ale viem, ze je to mensia velkost, nez povodna, fullscreenova).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Windows XP ale praveže chcem to maš zobrazene vieš mam napriklad hru ale niečo mam rozrobene na nete... ked mamzapnutu hru chcem aj pozerať či to na nete sa mi napriklad stahuje a tak.. chapes a na lište počas hry by som to videla
druha moznost je pustit hru v okne...len neviem to funguje s kazdou hrou
» www.birdz.sk/webka/viollin/s...