Mám taký problém, včera mi vyhodilo poistky, vypol sa mi aj pc tak som musela pre inštalovať windows, ale nestihla som si uložiť súbory, ktoré potrebujem. Nevie niekto ako ich môžem získať s5 aj keď už mám pre inštalovaný windows?
nedalo sa pouzit len oprava z cd? btw,myslim,ze ked ti prdne vindows,tak subory by sa mali dat zachranit tak,ze pouzijes LIVE cd s linuxom abo nieco podobne a tak si ich aspon zalohujes...ale neskusal som to este...
@onetouch lenže keď som si zapla pc, tak sa to začalo načitavať a potom začalo odpočítavať 30 sekúnd, no a potom sa reštartol a išlo to odznovu, tak som nevedela čo robiť
pokial si reinstalovala windows bez formatovania, niektore veci ti mohli ostat ale to si uz musis pozriet sama...neviem ci windows maze stare profily po reinstalacii
+ je zvlastne aby ti po jednom vypadku klakol windows, mohla si skusit safe mode
@stormmast3r no a hlavne mne keď som antitalent čo sa pc tyka. už toa si nedostanem s5 neviem nič v pc nemám všetko je vymazane, len som myslela že či cez hardwer či cez čo by sa to nedalo :/
blbost dáta sa dajú vrátiť aj po preinštalácii s PC s jedným formátovaným dozadu ... je to len trošku drahšia záležitosť a niekde na CD mám program s ktorým sa to robí ... len pri tejto činnosti je potrebné mať 2 HDD s ktorých je jeden nastavený ako Master a ten, ktorý sa opravuje ako Slave ... časovo je to dlhšia záležitosť , môže to trvať aj dni podľa veľkosti HDD ... aby si bola v obraze koľko to asi stojí ... 200€ za 250GB he ešte po kamarátsky vybavená cena ... ráta sa to na MB a aké ceny majú firmy žial s hlavy neviem
aj keby sa ti stalo nieco, napr. so zdrojom... mohol sa vybrat HDD a dat nejakemu kamosovi nech skopci dolezite veci na inom PC...alebo live CD,oprava z CD, skusit safe mod...alebo odniest ho do opravy, ked sa nevyznam
Ak instalujes windows na windows, tak najcastejsie v C po starom windowse ostane zlozka Windows.old a v nej ostavaju visiet uzivatelske veci, pokial ich uzivatel uklada tam kam ma. Inak mozes na uzivatelsky obsah zabudnut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
nedalo sa pouzit len oprava z cd? btw,myslim,ze ked ti prdne vindows,tak subory by sa mali dat zachranit tak,ze pouzijes LIVE cd s linuxom abo nieco podobne a tak si ich aspon zalohujes...ale neskusal som to este...
+ je zvlastne aby ti po jednom vypadku klakol windows, mohla si skusit safe mode