Ja a moji 2 kamosi/spoluziaci si hladame pracu na 3 mesiace na leto nevadi nam namahava praca sme fyzicky fit 1 ma stredne dobru AJ zvysny dvaja komunikativnu anj (18 rokov je samozrejmost). Na internete ma zaujala agentura ALEKO ale nen
Keď sme pritom , vie niekto odporúčiť agentúru na brigády v Nemecku ? (jazyk na úrovni , vek 18+ , fyz. stránka nieje problém)
Inak si myslím že ak máte odvahu a peniaze na nejaký čas prežiť v zahraničí zatiaľ čo si budete hľadať brigádu tak je to omnoho lepšie , nie si nikomu nič dĺžny a si sám sebe pánom + ťa nikto neoklame.
Do Zahraničia je najlepšie ísť na priamo nie cez agentúru, znie to hrozne ale je to o mnoho bezpečnejšie a ak vieš jazyk tak by to nmal byť taký problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Inak si myslím že ak máte odvahu a peniaze na nejaký čas prežiť v zahraničí zatiaľ čo si budete hľadať brigádu tak je to omnoho lepšie , nie si nikomu nič dĺžny a si sám sebe pánom + ťa nikto neoklame.
Do Zahraničia je najlepšie ísť na priamo nie cez agentúru, znie to hrozne ale je to o mnoho bezpečnejšie a ak vieš jazyk tak by to nmal byť taký problém.