Ľudia prosim vás, potrebujem pomoc. Vypisujem elektronicku prihlasku a ziadaju odomna, aby som im vypisala znamky zo 4 rocnika ale samozrejme este ziadne nemam pretoze koniec roka este nebol, mám túto kolonku nechať prázdnu? :/
@Denix Podľa mňa maturujú aj 20roční a viac keď im zle vyjdú roky alebo sú na 5ročnom gyme alebo prepadnú alebo majú nejaký odklad, veď čo je na tom...som raz pozerala štatistiku na škole a maturoval tam aj nejaký 21 ročný...to bola akože otázka, že čo sa jej stalo, keď nematuruje 18 ročná hej?
@burble ja sa viem dovtípiť tak len chcem vedieť, či ju chcela podpichnúť alebo naozaj nevie...teda či to chce vedieť detailne skôr...lebo myslím, že dovtípiť sa vie každý, len ona bola zvedavá
Podľa toho kde to vypisuješ...ale máš to tam všade napísané..niekde chcú len 3 ročníky a 4 koncoročné musíš potom poslať zvlásť (STU-čka) lebo chcú to mať potvrdené, že si ukončila školu...inde to máš URČITE napísané
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ja som vedela ,že na prihlášku idú známky z polročného vysvedčenia už od prváku