Ahojte, má tu niekto HTC EXPLORER? neviem či len mne, alebo aj vám, tak strašne blbne...chcem sa spýtať, či neviete, či sa na ňom dá nastaviť vlastný zvuk na sms, alebo musím používať len tie predvolené..a aký máte naň názor?
@elenocka25 nemam tento telefon. ak myslis tym blbnutim spomalene reakcie tak to je sposobene slabymi parametrami hardwaru mobilu. s tym nepsravis nic. celkovy nazor na ten mobil asi taky ze by som si ho nikdy nekupil. a tie sms si s istotu nepoviem ale mari sa mi ze sa na sms da len z tych predvolenych.
ja mam podobnu otazku ma tu niekto nokiu lumiu 610?da sa tam dat vlastne zvonenie na sms a volania ci len predvolene??..uz dlhy cas to skusam a na nic som neprisla
Zvuk na sms môžeš nastaviť len z predvolených. Ako písal @djdaniels , to blbnutie je spôsobené slabými parametrami a tou ich slávnou nadstavbou HTC sense...Dá sa to zlepšiť len tým, že root-neš telefón, nainštaluješ si CyanogenMod 7 a pretaktuješ procesor. Ale to je dosť zložité. Ja som mal ten istý problém s HTC Wildfire.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
mám ho už dlhšie, ale hrozne ma hnevá a nový si zobrať nemôžem, takže či sa s tým nedá nič robiť :/
aha, tak to asi radšej nechám tak aj tak ďakujem