nájdi si niečo o tom, čím sa vyznačovalo grécke umenie napr. hlavnou podstatou bol ideál človeka, všeobecne dominovali v gréckom umení zdraví, silní, sebavedomí ľudia
inšpiráciu brali z gréckej mytológie kde prevládala harmónia symetria, sochy aj maľby boli proporčne dobre rozdelené
vygúgli si nejakých bohov a pospájaj to dokopy
v gréckom divadle bola uznávaná len tragédia a komédia, mohli hrať iba muži a museli používať masky
Rím bol založený Romulom a Remom atď
ja neviem ako by som ti ešte mala pomôcť, alebo čo chceš vedieť. proste nájdi si históriu Ríma a Grécka, výtvarného umenia, nájdi nejakých Bohov a skús to pospájať nejako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
trošku si zagúgli
googlil som ale niesom o nič múdrejsí
inšpiráciu brali z gréckej mytológie kde prevládala harmónia symetria, sochy aj maľby boli proporčne dobre rozdelené
vygúgli si nejakých bohov a pospájaj to dokopy
v gréckom divadle bola uznávaná len tragédia a komédia, mohli hrať iba muži a museli používať masky
Rím bol založený Romulom a Remom atď
ja neviem ako by som ti ešte mala pomôcť, alebo čo chceš vedieť. proste nájdi si históriu Ríma a Grécka, výtvarného umenia, nájdi nejakých Bohov a skús to pospájať nejako