Ahojte takze potrebujem urobit zaverecnu pracu z matiky - statistiku.. vymyslela som si ze budem zistovat, ci dlzka jazyka zavisi od poctu vypovedanych slov prosiim vas nemohli by ste si odmeriat aky mate dlhy jazyk a precitat tento txt nahlas (cita
tak na úvod.. čo považuješ za začiatok jazyka? ako sa to mám merať? (ja by som navrhoval čo najviac vyplaziť jazyk a zmerať vzdialenosť medzi prednými hornými zubmi a koncom jazyka)
"Už pol roka predtým, ako Lady Gaga vydala svoj album Born This Way, počúval svet z jej úst o tom, že pôjde o album desaťročia. Túto ambíciu sa speváčke naplniť nepodarilo. Poslucháčom"
pri mojej klasickej rychlosti. jazyk mam dlhy normalne jak ty
a vy ostatni geniovia typu @die neni to fail. myslim to smrtelne vazne.. je jedno ci to ma logiku alebo nie proste ide o cisla.. moja hypoteza je ze to nie je pravda.. ale treba to dokazat cislami.. nejde o to ako hlupo vam to pride..proste potrerbujem tie udaje od 25 ludi...robi vam to taky problem a zaberie tolko casu? maximalne 1minuta vasho zivota..
"Už pol roka predtým, ako Lady Gaga vydala svoj album Born This Way, počúval svet z jej úst o tom, že pôjde o album desaťročia. Túto ambíciu sa speváčke naplniť nepodarilo. Poslucháčom začiatkom týždňa ponúkla profesionálnu, ale priemernú popovú nahrávku, akých vznikajú tucty."
a dĺžka hm..4cm od tych prednych zubov..obliznem si aj nos
"Už pol roka predtým, ako Lady Gaga vydala svoj album Born This Way, počúval svet z jej úst o tom, že pôjde o album desaťročia. Túto ambíciu sa speváčke naplniť nepodarilo. Poslucháčom začiatkom"
@lucy92 pekne ja som potrebovala 100ludi ale uz pri 50tich mi dosli ochotní známi tak ze hodim svoj dotaznik sem a mala som zrazu 200 (ale neverila som kolko ludia dokazu mat kecov okolo jednoduchej otazky kolko casu v priemere stravite mimo svojho domova )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
megadobre..
napriklad taky @hnisavica by mal velke problemy s meranim jazyka, kedze neovlada deepthroat..
pri mojej klasickej rychlosti. jazyk mam dlhy normalne jak ty
a vy ostatni geniovia typu @die neni to fail. myslim to smrtelne vazne.. je jedno ci to ma logiku alebo nie proste ide o cisla.. moja hypoteza je ze to nie je pravda.. ale treba to dokazat cislami.. nejde o to ako hlupo vam to pride..proste potrerbujem tie udaje od 25 ludi...robi vam to taky problem a zaberie tolko casu? maximalne 1minuta vasho zivota..
a dĺžka hm..4cm od tych prednych zubov..obliznem si aj nos
"Už pol roka predtým, ako Lady Gaga vydala svoj album Born This Way, počúval svet z jej úst o tom, že pôjde o album desaťročia. Túto ambíciu sa speváčke naplniť nepodarilo. Poslucháčom začiatkom"