Zdravím, minule som bol večer autom po kamarátku lebo sa jej nechcelo čakať na bus tak som zašiel po ňu, videli sme sa prvý krát, hovorila mi, že môžme pokecať a potom pôjdeme ... povedal som jej, že pokecamé, keď prídeme na určene miesto .... prišli sme
boze, zenska bola nadrzana a nezvlada vztah na dialku, tak mala take rexi, takze sla domov, masturbovala a hned si sa stal zase len kamosom. nemas zac
PS: mne uz tolko dievcat lichotilo, a hovno z toho bolo...zeny proste rady flirtuju, aby zistili, ci sa chlap chyti a tym si upevnia svoje sebavedomie, ze su ziaduce.
@newcomer a je zlé Na živo sa nekontrolovala a teraz keď si píšeme tak sa tomu bráni ... povedala mi že nič nemám od toho viac očakávať ako len kamarátstvo ... ale viem že to tak nechce ... Problém je v tom že s jej kamarátkou som niečo chcel --- dva krát som ju volal von, ráz v piatok bola niekde preč tak som potom zavolal tu terajšiu ta by šla len akurát šla spať tento víkend som jú volal znová nereagovala na moje správy ... tak som sa ponukol taj terajšej a boli sme spolu takže tak ... nechce ju asi sklamať i keď v realite by jej to bolo jedno ... teraz banujem, že som sa zdržal a nešiel na to kávu
Môj názor: Kašli na zadanú a nepleť sa jej do vzťahu nijakým spôsobom. Nehľadaj súvislosti tam, kde nie sú. Nebuď naivný a never všetkému, čo ti hovorí, keď to potom aj tak poprie (na základe čoho predpokladám, že je to adolescentná veková kategória, nie celkom uvedomelá, nevie, čo chce). Pozeraj sa na to pragmaticky a nie tak, ako by si sa na to pozerať chcel, lebo budeš smutný a budeš tu zakladať fóra potom, čo si nik neželá.
Predovšetkým to nerieš, strata času.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
PS: mne uz tolko dievcat lichotilo, a hovno z toho bolo...zeny proste rady flirtuju, aby zistili, ci sa chlap chyti a tym si upevnia svoje sebavedomie, ze su ziaduce.
@mojdedo -- Ty, by si šiel rovno na vec. :happy:
Predovšetkým to nerieš, strata času.