@skywallker - netusim ma to byt nieco z informacno . komunikacnych technologii ... ide o projekt na informatiku a pointa je ze ten softver musi byt vytvoreny v decembri 2009
@Pseudos@Gippo - neveim co to ma presne byt a ako mam o tom preograme zistit nieco co by sa dalo rozpisat na 8 stran ? Sorry ja a informatika to fakt nejde dokopy.....
coo? na 8 stran , to co mas za profesorku, ja som z informi maturoval a som za 4 rokuy z nej nespravil takmer nic :_D no neviem co presne vzniklo v decembri 2009
@Lampa dufam, ze A6 ale zase... ono o kazdom programe by sa toho dalo napisat dost, len detailne opisy a podrobnosti kazdeho nudia... dost blba uloha podla mna... kazdopadne ak staci len nova verzia tak opises klasicky program a niekde tam supnes vylepsenia danej verzie... lebo hladat software, kt vznikol len teraz... a este o nom pisat 8 stran... no nvm :/
btw... myslis 8 stran vo worde alebo 8 stran... teda slidov v powerpointe? lebo prezentaciu na 8 slidov mas hned, zato vyplnit 8 stran vo worde... to im rovno pust rosamunde pilcherovu
@ribo si vedla linux sa pise spravne GNU/Linux ale to je jedno Ubuntu vychadza v pravidelnych intervaloch a to v aprili teda v 4 mesiaci roka a v 10 mesiaci (oktober).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov