Dostala som rozhodnutí o prijatí na štúdium v externej forme štúdia, kde bola aj návratka, ktorú som poriadne vyplnila , že chcem sa učiť v externej forme. Napriek tomu som dostala list o zápise, ktorý obsahoval, že 03.09.2010 treba ísť zapisovať na denn
Toto je neuveritelne...clovek slusne poziada o radu a vznikne z toho uplne nezmyselna diskusia, naco sem pisete, ked nemate ziadnu normalnu odpoved?
nickki : Myslim si, ze pri tej hrbe listov, kt. zo skoly odosielali sa mohlo stat, ze sa pomylili, to vies asi aj sama .-) treba zavolat na studijne oddelenie, tam ti poradia najlepsie, ak tam nikto neni treba pockat, do zapisu casu dost vela stastia!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nickki : Myslim si, ze pri tej hrbe listov, kt. zo skoly odosielali sa mohlo stat, ze sa pomylili, to vies asi aj sama .-) treba zavolat na studijne oddelenie, tam ti poradia najlepsie, ak tam nikto neni treba pockat, do zapisu casu dost vela stastia!