Pls ludia potrebujem pomoc, uz ma z toho ide slahnut... vsetky PC hry sa proti mne spikli a nejdu... vzdy ked si nainstalujem nejaku hru a potom ju chcem spustit napise mi : "Please insert the correct CD-rom , select OK and restart aplication" pri kazdej
@4 netreba spravit crack... proste sa to neda.... ta hra ked ju nainstalujem sa neda ani otvorit ako zlozka so subormi...vobec....takze nemam to ako cracknut.... hned ako tu hru chcem otvorit ako zlozku so subormi tak mi napise to iste...please insert the correct CD rom and restart aplication...a pamatam sa este v minulosti ked som si tu hru nainstalovala...nikdy som ju nemala cracknutu a aj tak isla aj bez cd....tak nechapem co tomu hrabe...a minuly tyzden mi kamaratka instalovala original simsa2 dokonca to aj crackla a mne napisalo:please insert....:/ ide ma uz slahnut z toho
@1 a cd som mala stale vnutri...a hento mi napisalo ako keby to tam ani nebolo absolutne neviem co s tym je... a chystam sa kupit simsa2 original a ked mi to spravi aj s tym tak uz neviem ....zbytocne vyhodene peniaze tak to najprv musim nejako napravit aby mi isli hry :/
@7 velka slecna hej hej... ale sims2 nie je zase az taka detska hra...a mna to hrozne bavi tak myslim ze na tom nic nie je ...kedze to hraju mnohe mami mojich kamaratiek
Ak ti mame pomoct, potrebujeme konkretne info takze zodpoved tychto 6 jednoduchych otazok.
1. Aku hru instalujes ? ( nazov )
2. Aky pouzivas operacny system ( windows ) ?
3. Tie hry co instalujes - instalujes z CD ( DVD ) ? Alebo z imagov ?
4. Ked hru doinstalujes - vies ju najst v zozname - programov a aplikacii - v panely nastrojov ( control panel ) ?
5. Ked sa hra, doinstaluje - predpokladam ti, ze ti to na plochu vyhodi zastupcu spustiaceho suboru ( priklad Sim2.exe ) - ked si pravym tlacitkom kliknes na vlastnosti tej ikony a das find target - hodi ta to do adresara so spustacim suborom.
6. Presne mi sem kedy ti tu hlasku vypise a kedy ti tu hlasku vypise + okno co sa zobrazuje je chybova hlaska ( je tam taka cervena ikonka ) alebo je to len upozornenie - zlta ikonka ?
no ak je to tak ze to predtym islo a teraz nejde tak staci spravit len jednu vec, zbytocne si sa rozpisal @blackknight , pretoze predtym jej to proste slo bez problem odhliadnuc od toho aky system ma... a ta vec a to preinstalovat windows a hotovo
@9 ked nainstalujem hru tak mi vytvori na ploche ikonu a ked to idem spustit tak mi hned vyhodi okno s tym please insert .... atd... no a myslim ze je ta ikona cervena... a simsa mi kamaratka instalovala z originalu cez image...a neslo nam to...robila presne to iste co vzdy a len u nas to neslo...u kazdeho kde to do vtedy instalovala to kazdemu islo....a zrazu u nas to neslo...ja uz fakt neviem kde je chyba
@11 no to s tym preinstalovanim nebolo moc mile...ale asi je to pravda....myslis ze mi to potom uz pojde??? ja neviem preinstalovat comp a vzdy ho davame preinstalovat 1 ocovmu kolegovi z roboty.... ale neviem ci ho bude znovu s tym otravovat koli 1 hre, ktora bohvie ci pojde....
@13 ja to neviem... a myslíš že to na 100% bude fungovať???
all: a stalo sa vám už niekedy že vám pri hre tiež vypísalo: "please insert the correct CD-ROM and restart aplication"??? lebo zatiaľ sem nikto nenapísal že by sa mu to už stalo.... :/
stal so mi to, stalo, ale len vtedy keď som nemala cracknutú hru alebo keď som to zabudla otvoriť s daemon tools, tak si neviem predstaviť čo by bola chyba (ach)
skús sa kuknúť na google s nejakými diskusnými fórami
@16 a @17 si chodte robit srandu z niekoho ineho ok??? ja viem nainstalovat hru ale ked mi proste nejde tak nemozem byt zase az taka inteligentna ako pozeram ty si super inteligent a vies vsetko ,,,takych kktov milujem och daj mi pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
takže @patushik76 treba spraviť crack
1. Aku hru instalujes ? ( nazov )
2. Aky pouzivas operacny system ( windows ) ?
3. Tie hry co instalujes - instalujes z CD ( DVD ) ? Alebo z imagov ?
4. Ked hru doinstalujes - vies ju najst v zozname - programov a aplikacii - v panely nastrojov ( control panel ) ?
5. Ked sa hra, doinstaluje - predpokladam ti, ze ti to na plochu vyhodi zastupcu spustiaceho suboru ( priklad Sim2.exe ) - ked si pravym tlacitkom kliknes na vlastnosti tej ikony a das find target - hodi ta to do adresara so spustacim suborom.
6. Presne mi sem kedy ti tu hlasku vypise a kedy ti tu hlasku vypise + okno co sa zobrazuje je chybova hlaska ( je tam taka cervena ikonka ) alebo je to len upozornenie - zlta ikonka ?
@patushik76 Reštartni PC... reštart niekedy robí divy.
@11 no to s tym preinstalovanim nebolo moc mile...ale asi je to pravda....myslis ze mi to potom uz pojde??? ja neviem preinstalovat comp a vzdy ho davame preinstalovat 1 ocovmu kolegovi z roboty.... ale neviem ci ho bude znovu s tym otravovat koli 1 hre, ktora bohvie ci pojde....
all: a stalo sa vám už niekedy že vám pri hre tiež vypísalo: "please insert the correct CD-ROM and restart aplication"??? lebo zatiaľ sem nikto nenapísal že by sa mu to už stalo.... :/
a po druhé myslíš že to zaberie či si len trepol do vzduchu?
skús sa kuknúť na google s nejakými diskusnými fórami