Pomohla. Ale aj porozmýšľať nad tým, čo je to za človeka že sa so mnou vedome zahráva a skúša čo spravím.. a následne z toho vyvodiť závery. Takže už sa stalo, že výsledkom bolo navždy zbohom, ale aj porozprávanie sa s dotyčnou.... Keď je o čo predsa len hodno bojovať - nekukám!
Ide o to, predstavte si, mate napr. priatela s ktorym ste sa pohadali a nikto sa nechce ospravedlnit prvy. On zacne naschval flirtovat s inymi len aby ste ziarlili. Co by ste spravili?
@malapohroma Aha. A to akože to, že on začne naschvál flirtovať s inými a ja budem žiarliť, má spôsobiť to, že ja sa mu ospravedlním? Aj keď je na vine napríklad on?
@indifferentgirl ano, niektori chlapi to tak robia, aj zeny to tak robia, hovori sa tomu "ziarlivost najlepsi priatel zeny" alebo nejak tak, a ja som z tych ktori to rozhodne neschvaluju..
btw. bola by zbytocnost vysvetlovat v komente, lebo je vela pripadov kedy ludia naschval vyvolavaju ziarlivost, ked chcu zistit ci dotycnemu este na nich zalezi a tak, aj tak by to ludia nepochopili..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@indifferentgirl
Ide o to, predstavte si, mate napr. priatela s ktorym ste sa pohadali a nikto sa nechce ospravedlnit prvy. On zacne naschval flirtovat s inymi len aby ste ziarlili. Co by ste spravili?
@9 @malapohroma Vysvetlila by som to v prvom komente
btw. bola by zbytocnost vysvetlovat v komente, lebo je vela pripadov kedy ludia naschval vyvolavaju ziarlivost, ked chcu zistit ci dotycnemu este na nich zalezi a tak, aj tak by to ludia nepochopili..