caute... zacala som studovat na VS ale zistila som ze som sa riadne sekla a chcem odtial odist.... myslite ze je lepsie odist sama alebo sa nechat vyhodit.... a ked sa necham vyhodit to mam cakat na nejaky papier alebo co ?? ... a ked chcem ist od septemb
dobre.. tak či tak si tento rok stratený na inej výške bdueš zaplatit...takže by som sa neodhlásil aspon budeš môcť poberať študentské zlavy a áno nechaj sa vyhodit príde papier
no daj si prihlasku na inu vysoku skolu, a vacsina ma cas do 28.2., a je jedno, ci sa nechas vyhodit, alebo odides, zalezi na tom, ze kedy sa to stane, kvoli plateniu toho roka, ci polroka navyse
a jj, do 15tich dni pride papiercok, na 16ty den ta vylucia z aisu
@barky studentske zlavy mozes mat aj ked ta vyhodia napr. v januari, tak az do konca augusta P vychytaneee
Hejhej musíš ísť na úrad práce na ten čas keď za teba nebude platiť odvody škola, čiže od momentu keď ti príde papier do týždňa nech si na úrade aj s papierom zo školy a s kópiou vysvečka maturitného...myslím že aj rodný list treba a občiansky samo...ak by si zmeškala...musíš potom ísť do zdravotnej platiť si ten rozdiel...a budeš tam až do ďalšej výšky alebo pokým za teba nebude platiť zamestnávateľ...
Platit budes kazdopadne cely rok navyse, cize rok/polrok je uplne fuk, papier ti pride az vtedy, ked ta vyhodia samozrejme, cize nejak po konci semestra, po ktorom ta vyhodia, ak chces odist, treba ist na studijne oddelenie a ukoncit studium. ked koncis studium na vyske, prirodzene prichadzas o intrak. ak ta vyrazia, pride ti nejak sprava (mail alebo inak, neviem, jak ti to tam funguje), ze sa mas vystahovat z intraku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a jj, do 15tich dni pride papiercok, na 16ty den ta vylucia z aisu
@barky studentske zlavy mozes mat aj ked ta vyhodia napr. v januari, tak az do konca augusta P vychytaneee