Samozrejme s mojou deravou pamäťou som zabudla prihlasovacie meno a heslo na nastavenia WiFi (také ako býva prednastavené "admin, admin") a nastavila som si nové, lenže to teraz neviem, dá sa to niekde zistiť alebo som v prdeli?
fajn, urobila som to a zmenilo mi názov siete, nedalo sa mi pripojiť na net, teraz som sa pripojila na nejakú sieť... router mám TP-LINK Wireless N ADSL2+
Názov routera som mala Lucka - WiFi a teraz mi to zmenilo na OSK-A22AF1 tak teraz netuším čo mám robiť... neviem nájsť ani tú knižku
@kosmiklove nastavila som to chvalabohu, som šikovná haha problém bol v tom, že ma k sieti nechcelo pripojiť cez wifi.. tak ma napadlo že sa napojím káblom a šlo to.. všetko funguje tak ako má
na tom obrázku no ja som sa nemohla dostať cez wifi do nastavenia routera lebo ma nechcelo pripojiť k sieti.. tak som sa káblom napojila na router, hneď ma pripojilo na net a odznova som si nastavila wifi router.. amen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Názov routera som mala Lucka - WiFi a teraz mi to zmenilo na OSK-A22AF1 tak teraz netuším čo mám robiť... neviem nájsť ani tú knižku
@neith74 už to mám, díky, problém bol s wifi..
na tom obrázku no ja som sa nemohla dostať cez wifi do nastavenia routera lebo ma nechcelo pripojiť k sieti.. tak som sa káblom napojila na router, hneď ma pripojilo na net a odznova som si nastavila wifi router.. amen