Pytala sa rowlingova po forach ci jej pomozu vymysliet nazov pre hlavneho hrdinu? Ak ano nie je teraz taka bohata. Ked budes uspesny chcem 80% zo zisku!
urob si v tonm nejaky postup, najprv odpoved na otazku, cim je krajina vynimocna, alebo co je v nej jedinecne, na com je zalozena... príklad: ak tam ziju labuznici, otvor si gastronomicku knihu, kde su najvyznamnejsi labuznisi Zeme a vyber prve meno, co ti padne do oka jednoducheee...
@12 ja by som nejaké to slovo, čo je pre tú krajinu výstižné naťukala do nejakého latinského slovníka (ak by sa mi to veľmi nepáčilo, tak fínskeho alebo kľudne preložila i do hocijakého iného jazyka, kt. neovláda veľká časť populácie) a trocha skomolila
neviem ci som dobra spisovatelka,teda dufam ze som,som len zaciatocnik.pravdaze mam nejake napady ako by sa mala volat moja krajina,len som chcela vediet iny nazor,mozno by som nieco vybrala,mozno pozmenila,neviem,len sa pitam....
Najprv by si mala vedieť gramatiku a potom sa púšťať do písania knihy Resp. najprv si aspoň vyskúšať poviedky.
Z osobnej skúsenosti viem, ako rýchlo ťa to prejde, keď nevieš dať názov ani takému základu, ako je krajina, v ktorej sa bude diať dej tvojej... knihy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
anyway, je fakt, že ak si nevieš vymyslieť názov pre vlastnú krajinu, tak to uvádza trochu pochybností do tvojho spisovateľského umenia.
alebo vyuzi slovnik neznej anglictiny
názov knihy : Jebicus
napísal : Jebo Jebus
Z osobnej skúsenosti viem, ako rýchlo ťa to prejde, keď nevieš dať názov ani takému základu, ako je krajina, v ktorej sa bude diať dej tvojej... knihy.