Zúfalo hľadám jednu starú knihu, bohužiaľ si neviem spomenúť ani len na názov, keďže mi ju kedysi dávno spálili a rada by som sa pokúsila aspoň pohľadať ju po antikvariátoch /???!!!/.
Išlo o staršiu slovenskú knihu, A4 formát, plátená väzba, celkom
Viem, že si teraz v takom období života, keď sa ti neustále opakovanie určitých lexikálnych jednotiek zdá byť zaujímavé, možno aj vtipné; ale rád by som ťa upozornil, že už sme to skoro všetci videli, "pobavili sa" a už to začína byť kúsok trápne.
Vôbec som ťa nechcel potupiť a ani ma nezaujíma, či som ťa potupil. (Paranoje? Stihoman?) Len som ťa chcel upozorniť, že neustále opakovanie toho istého vtipu časom zapríčiní, že zo vtipu sa stane ošúchaný gýč, ktorý naozaj skoro nikoho nezaujíma.
Kľudne plťkuj aj naďalej - proti gustu žiaden dišputát.
@malapohroma pri vsetkej ucte, prestan s tym. alebo vlastne nie, neprestan..nech to ludi serie este viac
lebo kludne mozeme vsetci odpisovat na vsetko do fora, ze : "LEBO KOKOT" a tiez by sa to ludom asi prestalo pacit a ano moralizujem, ale neskutocne ma vytaca slovo MORE, a hlavne ked ho vidim v kazdom fore na poprednych miestach v komentoch.. howgh..
@lilnicole nejde o knihu od ela sandora, ze ? toto bola nejaka zbierka, kde bol aj svako ragan ?
@n0win0u ale KOKOT je škaredý vulgarizmus, more je všeobecne považované za romantické, najmä keď je západ slnka a ani sa nad ním nepohoršujú staršie babky!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
PLŤKA more
Viem, že si teraz v takom období života, keď sa ti neustále opakovanie určitých lexikálnych jednotiek zdá byť zaujímavé, možno aj vtipné; ale rád by som ťa upozornil, že už sme to skoro všetci videli, "pobavili sa" a už to začína byť kúsok trápne.
Viem, že si myslíš ako fantasticky ma potupíš keď na mňa začneš používať cudzie výrazy a zhodíš ma aká som trápna, ale tvoj plán má malú dierku.
Nezaujíma ma to.
Vôbec som ťa nechcel potupiť a ani ma nezaujíma, či som ťa potupil. (Paranoje? Stihoman?) Len som ťa chcel upozorniť, že neustále opakovanie toho istého vtipu časom zapríčiní, že zo vtipu sa stane ošúchaný gýč, ktorý naozaj skoro nikoho nezaujíma.
Kľudne plťkuj aj naďalej - proti gustu žiaden dišputát.
@alpynus ďakujem, ja sa rada plťujem more
lebo kludne mozeme vsetci odpisovat na vsetko do fora, ze : "LEBO KOKOT" a tiez by sa to ludom asi prestalo pacit a ano moralizujem, ale neskutocne ma vytaca slovo MORE, a hlavne ked ho vidim v kazdom fore na poprednych miestach v komentoch.. howgh..
@lilnicole nejde o knihu od ela sandora, ze ? toto bola nejaka zbierka, kde bol aj svako ragan ?
Malá technická otázka - prečo sem vôbec píšeš, keď ťa nezaujímajú cudzí ľudia z webu?
lebo ked najdem novu vec, ako PLŤKA more tak si to nedokazem nechat len pre seba
Sme radi, že si sa podelila s touto neskutočne "coolovou", zaujímavou a fascinujúcou vecou.
Ale už snáď stačilo, či ešte nie? : )
@n0vin0u Pozerala som, nie je to toto...
@anthvillie Thx, ale nič :/
ale to asi nehladas...