počuj, ono keď ti tú anketu nezobrazí medzi novými hneď ako ju´pridáš, tak to neznamená, že ti ju nepridalo, to treba len chvíľu počkať, kým sa tu objaví...
@lauritta777 chceš mi povedať, že máš osemnásť a riešiš tento problém a etše tak napísaný? "Pomozte !! mam naj... kamosa a asi..." Navyše asi?Presvedč sa o tom.Urč si prioritu.Porozprávaj sa s kamarátkou.predstav si, žeby situácia bola obrátená a hlavne sa porozprávaj s tým idiotom čo podvádza svoju frajerku, ktorú (ko si hovorila) určite nesmierne "miluje"
Toť vše a potom mi daj vedeť ako si dopadla, veľa šťastia
musis ty ukazat svoje prednosti a ked ti lichoti, tak si mu ani ty neni lahostajna..tak to nejak neries a potom sa uvidi...oni sa rozidu a bude chcet mozno teba
@13 ak by si ho nechcela prebrať, ani by ti taká možnosť nenapadla a keď nikomu nechceš ublížiť, tak načo sa pýtaš čo máš robiť? keď dačo urobiš-niekomu ublížiš => nič nerob
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Toť vše a potom mi daj vedeť ako si dopadla, veľa šťastia
@gukol a samozrejme nazveme niekoho picou len preto ze zalozila 2x anketu a k tomu z dvoch nickov ....to je naozajstny dovod
A ty si krava, lebo chceš najlepšej kamoške prebrať chalana