Potrebujem pomoc...mám najlepšiu kamarátku a človeka,ktorého veľmi ľúbim jeden z nich ma oklamal a ani jeden sa mi nechce priznať pomôžte mi ...ako mám zistiť kto mi klamal....alebo komu mám veriť aké máte skúsenosti??Prosíím naozaj to potrebujem
tak tomu jednemu povec, ze to z vies a nedefinuj to, len hovor v takom tom nie-jednoznacnom zmysle o tej veci a nenapadne to z neho dostanes von. A potom to urob aj s tym druhym a vyber tu zlatu strednnu cestu z ktorej si urobis svoj nazor.
a v com ti klamali? jesus dievca to je jak ked ti poviem ze mam rada blondatu celebritu. vies ktoru? nie lebo som ti dala indicie jak noha! a ako si na to dosla ze ti klamu? teda jeden z nich? a co ked ti klamu obaja naraz?
No ide o to že moja najlepšia kamarátka mi zavolala že ten,ktorého tak ľúbim že jej volal a povedal,že ju ľúbi(mimochodom je to učiteľ) a keď som mu volala že či je to pravda,tak mi povedal že to nieje vôbec pravda...neviem komu mám teraz veriť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
neo*ebeš - o*ebu teba
A ked ani to nepomoze tak to sprav ako Habera postav sa za nich a ten kto odrbaval jeho sa dotkni