Prosim pomôžte mi mam 14 rokov a nema skoro žiadne prsia.Môj oco sa mi smeje že nemam žiadne cicky a brat tagisto.Mamina mi už tiež vraví aby som jedla aby mi už konečne prsia narástli no ja jem a nič z toho.Prosím pomôžte čo mám jesť aby mi narástli prsi
úplne súhlasím s @2 malé prsia sú krajšie aj keď to teraz možno tak nevnímaš a na ich blbé komentáre sa vykašli... hlavne si na to nedávaj kadejaké blbosti čo tu ľudia napíšu-je to hlúposť (žihlava..atď)
prsia ti narastú a keď aj nie moc- tak to nemá žiadny vplyv do budúcna na tvorbu mlieka... takže žiadne strachy, svoju funkciu plniť budú aj keď budú menšie-no o to krajšie, lebo po deťoch prsia padnú a nevypadá to dvakrát sexi .... a mužom sa páčia predovšetkým pevné prsia
keby si videla kolko mojich spoluziacok malo male prsia... a nikto si z nich srandu nerobil...nikomu to neprekazalo .. , chalanom uz vobec, lebo tie baby boli uplne vpohode,dobre kamosky ,takze ak si "normalna" tak chalanom ozaj nejde o to ake ma baba prsia, ale aku ma povahu
"Môj oco sa mi smeje že nemam žiadne cicky a brat tagisto.Mamina mi už tiež vraví aby som jedla aby mi už konečne prsia narástli no ja jem a nič z toho.Prosím pomôžte čo mám jesť aby mi narástli prsia."
co je male to je mile...viem o com hovorim vzdy lepsie male a pevnejsie ako velke a v starobe ovisnute...ja mam v podstate vsetko najmensie v triede kedze som aj vyskou najmensia ale nestresujem...dajak bolo dajak bude a ked budes mat chalana zistis ze je to ten prvy ked ta bude mat radu taka aka si...
co je male to je mile...viem o com hovorim vzdy lepsie male a pevnejsie ako velke a v starobe ovisnute...ja mam v podstate vsetko najmensie v triede kedze som aj vyskou najmensia ale nestresujem...dajak bolo dajak bude a ked budes mat chalana zistis ze je to ten prvy ked ta bude mat rad taka aka si...
1. z rodičov si NEBER príklad a nechceš aby tvoje dieťa robilo to čo Ty.
2. Podľa mňa, všetko musíš nechať rásť prirodzene, no a čo že ostatné majú tebe sa aspoň pohodlne spí (zatiaľ) vyčkaj. Ešte stále rastieš. Veľa cvič hlavne .. aby sa ti vyrysovala postava.
NA HAK sa nedavaj priberas stoho,rastu stoho fuuzi,sice budes mat prsia ale je to nahovno ked budes mat xiicht jak opica ..... taze kus pockaj ono to pride samo alebo si kup podprsenku push.up
skús každý deň aspoň 3 minúty cvičiť taký "cvik", že si daj spojené ruky (ako pri modlení) na hruď medzi prsia a tlač ruky k sebe...posilňuje to prsné svaly ... viem, hlúpa rada, ale nič iné ma nenapadlo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Alebo si ich vypchavaj D a uz sa mozes bavit aku podprsenku sisi kupila ...
a riad sa heslo " Co je male to je pekne"
prsia ti narastú a keď aj nie moc- tak to nemá žiadny vplyv do budúcna na tvorbu mlieka... takže žiadne strachy, svoju funkciu plniť budú aj keď budú menšie-no o to krajšie, lebo po deťoch prsia padnú a nevypadá to dvakrát sexi .... a mužom sa páčia predovšetkým pevné prsia
treba sa s tým naučiť len žiť
a preboha, buď rada že ich nemáš nejaké mega.... čo riešiš máš 13 rokov oni narastú...
casom sa zaoblis, to mi ver
: Rodinka roka do piče
ale aj tak je to podla mna zbytocne. hlavne sa nesnaz jest viac, z toho akutar priberies (do celeho tela)
ja som v 14 tiez ani podprsenku nepotrebovala.
a v roku medzi 16-17 narástli na 3.
okrem toho HAK sa nepouziva len ak chces spat s kazdym vsade.
navyse v com je tato rada ina ako ta s zihlavou?
ona aj tak urobi co chce. premna-zamna nech sa da aj na HAK, ked ju to potesi
ked pises premna-zamna ma nasledovat nieco co navrhovala ta holka uz aj sama a teda to spravi aj bez rady, ona tam o hak nikde nepise
2. Podľa mňa, všetko musíš nechať rásť prirodzene, no a čo že ostatné majú tebe sa aspoň pohodlne spí (zatiaľ) vyčkaj. Ešte stále rastieš. Veľa cvič hlavne .. aby sa ti vyrysovala postava.