najprv sa poriadne nauč pravopis, potom dospej a potom ak budeš naozaj zamilovaná a budeš naozaj milovať tak to potom zistíš... si ešte nevyzeratá na reálne fungujúci vzťah... a to potom neovorím že ja som vyzretá...
a okrem toho na takýchto veciach sa dá aj poriadne naučiť...
@lelinka666 - krátka odpoveď: nijako. dlhá odpoveď: naštuduj si psychológu vzťahov, podvedomia, neverbálnych signálov, atď, a potom budeš vedieť ako na to, ale budeš aj vedieť že šanca na úspech je mizivá
pokiaľ sa dobre pamätám ty si mala fórum o tom že s ním chodíš / poznáš ho 2 týždne tak neviem... rada by bola najprv dospieť a naučiť sa gramatiku na také veci máš ešte kooooooooooopec času
a keď sa bude vydávať, zas bude pri mamke revať ako pi...,mamka sa jej spýta prečo rumázga, tak jej povie, všetko si ma naučila, piecť, variť, prať, len trtkať si ma zabudla naučiť.........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a okrem toho na takýchto veciach sa dá aj poriadne naučiť...
to je choré
a keď sa bude vydávať, zas bude pri mamke revať ako pi...,mamka sa jej spýta prečo rumázga, tak jej povie, všetko si ma naučila, piecť, variť, prať, len trtkať si ma zabudla naučiť.........filip
možno, že sem napíše znova...
omg fakt... fuuuuj... to čo je?
btw, čo ťa viedlo k tomu, aby si vyhľadával/a môj nick na gúgli???
sústreďme sa na tie dve dánske a jednu nórsku vlajku na prvej stránke obrázkov.....