Pomôžte mi so mnou...aneb architektura alebo ekologia?
viem, že teraz sa tu vrece roztrhlo s vysokoskolskymi temami, tak preco nepridat ešte jednu Som tretiacka na gymply a pomaly si budeme musiet vybrat maturitne predmety.
Rozmyslam nad architekturou na FA STU alebo na stavebnej fakulte ale zisie
urcite architekturu chod.. a doucko ries ked tak vytvarnu, kresli vela architektonickych objektov, busty, zatisia + kolaz je tusim na prijmackach z architektury.
no na architektúru treba talent na prijímacky...deskriptívna nie je nic príjemné ale keď si nemala na strednej tak si mozes spravit na stu kurz aby si to dobehla...architektúra nie je až tak zameraná na matiku ako niektoré iné fakulty ale maturovať sa z nej oplatí tak ako aj z fyziky...podmienka to nie je ale pomoze....ale rozhodne skor architektura ako ekologia...
myslím, že naše školy produkujú ekológov zatiaľ nad pomery tohto štátu a čo viem, kopu spolužiakov "zamestnáva" úrad práce, tak ak tam chceš "pracovať" aj ty....ale každopádne z tých dvoch ponúkaných možností, keby si mám vybrať ešte raz výšku, tak sa rozhodnem pre architektúru....
spoluziacku teraz zobrali na STU na architekturu, mala len talentovky. a seminar si dala z matiky a z dejin umenia (a asi aj z anglictiny). a nechodila na ziadne doucovania, jednoducho dosla a nakreslila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
o lubenej deskriptive ti povie @edisek
ale deskriptivna je super moc ma to bavi a neni to vobec tazke, urcite nie pre niekoho z gympla
veď to je ako napásať strojY
a ešte aj ak by to chcelo byť silou-mocou "vidím toho gympla" tak chlapovY tiež nie je