Ahojte Mám svoju zbieročku básní a ako neviem aký názov jej dať Písala som tie básne, keď som bola menšia (cca 3 roky dozadu) a sú zväčša o láske, priateľstve, bolesti .... klasika mladistvej duše
teraz ma napadlo jak nam dejepisar raz doniesol ukazat knihu svojho syna, zbierka basni proste, viem ze to malo super nazov, cele to dobre vyzeralo, aj nejake ilustracie tam boli a cele proste tak prijemne spravene ale tie basne stali taaak za kokot ze to som neveril
vidim ze sa len potvrdi co je fakt ze clovek u vas nepochodi a neviete nic zobrat aspon trosku vazne ....ani pomoct ani poradit len si robit prdel z veci
Ja by som to nazval nejako tak, aby to vyjadrilo to, že si bola ešte dieťa, keď si to písala, malé a nevinné, že si chcela odzrkadliť svoje, ešte detské videnie sveta.
Niečo ako Snežienky alebo Okvetné lístky? Upozorni ma, ak je vtákovina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Niečo ako Snežienky alebo Okvetné lístky? Upozorni ma, ak je vtákovina.
@sugy1 neni to vtakovina ked chces pomoct len az tak davno to nebolo teraz mam 19 a pisala som to v rozmedzi veku 15-18 cize to neni az take detske
nazov zbierky by mal vystihovat ze to pisal mlady clovek malo by vas to lakat ze si to aj chcete precitat ked vidite ten nazov napady?
Niečo medzi, Na dva prsty od..., hm..nemám nápady