Mám takú menšiu dilemu.. Dávam si prihlášku na obchodnú akadémiu a hotelovú akadémiu.. Ak by ma zobrali na obidve, tak na ktorú mám ísť radšej? A prečo na tú, ktorú mi radíte?
ja som mala prihlášku na hotelovú aj na OA zobrali ma na obydve, išla som na hotelovú...po týždni som prestúpila na OA kvôli dochádzaniu (to cestovanie ma ničilo)...ale teraz straaašne lutujem, že som tam nezostala ...ale tak to podľa toho, čo ťa baví
@pavlinkaa pretože obchodná ťa vychová pre podnikanie a hotelová pre čo?? pre hotel? A podnikatelia sa majú dnes najlepšie a nie hoteliéri a hoteliérky
@kolivideam vieš, lenže aj bez obchodky môžem podnikať a tak neviem, teta chodila na obchodku a robí v banke, a mamina kamarátka robí účtovníčku v jednej firme, a zarába menej ako predavačka v tej firme.. takže preto ani nechcem voliť obchodku ale tak zase nie všetci, ktorí vyjdú z obchodky sa majú tak "zle"
@pavlinkaa Nuž, podľa mňa sa tam naučíš viac ako na hotelovej. No ale tiež záleží, čo ťa baví, čo chceš robiť a tak no... Čo sa učí na takej hotelovej? Ja si predstavujem že sa tam učia variť, príbory na správne miesto dávať, slušne sa chovať a podobné hovadiny nie? To si myslím, že sa vie naučiť každý (bez urážky pre tých čo chodia na hotelovú). Z obchodnej môžeš ísť ľahšie na výšku napr.
Podľa toho čo ťa baví,ale myslím že z hotelovej máš lepšie vzdelanie,viac zameraní,viac certifikátov a širšie uplatnenie aspoň čo som spozoroval na mojej sestre a sestrenici....ale osobne s týmito školami skúsenosť nemám...vďakabohu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@greendgirl tak ďakujem
@loveistheanswer nevlastná sestra chodí tiež na obchodnú, a radí mi aby som išla tam.. ale keď ja neviem..
Teda vlastne rozhodovala.
Na OA už nejdem. Nechcem.
Ale vieš jet o také divné pýtať sa na to pretože ked som žu sledovala takéto diskusie bolo to asi tak 50 na 50.
Niektorí na OA nadávajú niektorí hovoria že je v pohode.
@luthien prečo?
@nataly005 no veď to..
@3mm nie som z brezna a z hotelovky na akú výšku sa dá ísť?
baby @domushkaaa a @badbuttefly verím vám
@3mm uvidí sa teda
@darkkizz a tak zase moja nevlastná sestra chodí na OA a pochvaľuje si to..
@bugi aké zamerania napríklad?
hodí sa to k tebe viacej...
ale zas ty ma nikdy nepočúvaš :´(
@hysteric prečo?