Zvyknú Vám vypisovať debili,ktorých poznáte aj naživo,ktorý Vás tým iba ponižujú a trápia?Ako nato reagujete?Ako proti nim postupujete?Najmä keď sú to také veci, ktoré Vás doženú až k slzám...
na ZSke ma jeden ponižoval... ale odkedy som ho chytil podkrk tak sa mi vyhyba kilometrovym oblukom Takym dementom sa nesmies nechat a neprejav strach a ked to niekto robi cez net tak to je vrchol zufalstva to si ani nevsimaj bo ten clovek pravdepodobne je riadny zbabelec
Mojej sesterke po rozvode píše stále jej ex že je kurva a čo ja viem čo ... normálne jej spravil aj nick na pokeci kde uverejnil aj jej číslo že ponúka služby, zmenila si číslo, nick , mail, všetko si zistil ... pri tom to bol on ktorý rozvrátil manželstvo ...
Ja si to neberiem nijak osobne viem ze dnes som to ja zajtra to bude niekto iny ... robia to len ludia ktori sa potrebuju sustavne nad niekoho vyvisovat a robit niekomu zle pre vlastny pocit spokojnosti.... haluz je ze su to vacsinou nuly ktore v zivote nic nedokazali ak vas to vytoci alebo rozplace len im poskytujete to co chcu .... treba ignorovat
mne sa tiež najviac osvedčila ignorácia. proste nech si myslí, čo chce, ja nie som povinná mu nič vysvetľovať... veď nakoniec, ak sa začneš brániť, iba ťa bude chytať za každé slovo a môžeš od rozčúlenia alebo od nešťastia urobiť len chyby. zbytočne. on si nájde vždy niečo, čím by ťa potopil.
ak odkúriť človeka, tak musíš mať ty nadhľad. takto zvyčajne na nete odfajčujem tých takých "dáme sexík" alebo "ty pi*a"... lebo ich mám na háku...
ale ver mi, že naj je ignorácia - čo sa týka ľudí, ktorí ťa poznajú... koľkokrát som prešla okolo niekoho, kto mi v tej chvíli povedal, že som pi*a a ja som šla ďalej. a on penil. pretože človek, ktorý ťa takto napadne práveže čaká, že sa budeš brániť, že stratíš nervy, on sa chce s tebou hádať a akonáhle ho ty hneď odignoruješ, naštveš ho, lebo mu nevyjde to čo chcel. a ešte hnusnejší odfajč je, keď sa začneš smiať musíš sama porozmýšľať v danom prípade, čo by najviac naštvalo teba, keby si na niekoho išla takto a vtedy sa budeš vedieť dobre brániť...
čo myslíš, prečo tí, čo ma nemajú radi totálne nenávidia? lebo ich mam v pi*i a to ich samozrejme štve, lebo oni mňa v pi*i nemajú, chcú mi ublížiť, ponížiť ma a keď sa im to nedarí, nenávidia ma ešte viac
no takych ludi musis jednoducho vytrvale ignorovat iba to moze podla mna pomoct.. oni nedaju pokoj ale ked budu vidiet ze sa uz nic nedeje tak ich to prestane bavit..
áno.. celé roky ma jedna bývalá spolužiačka rozčuľovala. Včera som to už nevydržala a dala som jej taký odfajč, že už sa doživotne nebudeme baviť ani o ňu nestojím.. ma využívala.. a vypisovala trápne komentáre na pokeci. a aj bývalý spolužiak... sa proti mne spolčili
osobne nik. ale je tu jeden, ktorý ma nepozná a práve ten ma už viackrát slovne "napadol". Ja ho už totálne ignorujem, ale stále chcem ignorelist aby to bolo maximálne.
Malo kedy sa to stane.... hh ale ja som silna a pyskata... poviem im svoje a oni ešte ostanu ako ubožiaci !!! netreba sa ich bať ale pustiť sa do nich... xD
cez net nie ale v mojej triede je obľuba vysmievať sa slabším... takže ja to ignorujem a teším sa na odchod zo základky... čiže jednoznačne ignorácia...
môže sa o to pokúsiť hocikto, ale mám to totálne u riti. Ak to robí cez net, aspoň zistím, aký má charakter a ten stoji potom za hovno... skôr takého človeka ľutovať, ako sa nad ním rozčuľovať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ktorych by som poznal aj nazivo? a ponizovat? cez net? ved by som ho prisiel za nim a vyriesil to tykokos to zu co je za system
ak odkúriť človeka, tak musíš mať ty nadhľad. takto zvyčajne na nete odfajčujem tých takých "dáme sexík" alebo "ty pi*a"... lebo ich mám na háku...
ale ver mi, že naj je ignorácia - čo sa týka ľudí, ktorí ťa poznajú... koľkokrát som prešla okolo niekoho, kto mi v tej chvíli povedal, že som pi*a a ja som šla ďalej. a on penil. pretože človek, ktorý ťa takto napadne práveže čaká, že sa budeš brániť, že stratíš nervy, on sa chce s tebou hádať a akonáhle ho ty hneď odignoruješ, naštveš ho, lebo mu nevyjde to čo chcel. a ešte hnusnejší odfajč je, keď sa začneš smiať musíš sama porozmýšľať v danom prípade, čo by najviac naštvalo teba, keby si na niekoho išla takto a vtedy sa budeš vedieť dobre brániť...
čo myslíš, prečo tí, čo ma nemajú radi totálne nenávidia? lebo ich mam v pi*i a to ich samozrejme štve, lebo oni mňa v pi*i nemajú, chcú mi ublížiť, ponížiť ma a keď sa im to nedarí, nenávidia ma ešte viac
Že ho aj poznám osobne... no... podľa toho nakoľko osobne sa myslí...
Ale že by ma dokázal ponížiť alebo trápiť? Nehrozí...