Ahojte ludkovia.Paci sa mi jeden chalan,velmi,sme kamosi,pacim sa mu aj on mne len neviem kde to viazne.Naposledy sme skoncili v sexi naruci plnom bozkov,ale musela som odcestovat do prace na 2 mesiace...chcem sa vas opytat,mate nejake dobre rady,co by so
Viem co robit a mam 26 samozrejme,ze mam aj pracu,len som bola na vas zvedava,ake mate nazory a ci sa da niecim inspirovat,ale ako vidim,jediny clovek,ktory tu ma aj nieco silvesa vdaka
preboháááááááá sexi náručie ..-skoro som umrela teda takýto epiteton som ešte nikdy nečítala
nemôžeš mať 26 rokov podľa mna ,čiže fake ...lebo by si sa nepýtala na takúto vec ...kriste pane ..ved to by sa možno spýtala 14-ka ...ved ked nechce on ,tak ho ty nijako nechytíš do "sietí " ..bud ťa chce ,alebo ťa nechce aa mám taký pocit ,že si len užil to sexi náručie a odkopol ťa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
(@ladyofcarnage všakže?
a ak ste uz raz boli v "sexi" naruci, je sanca, ze on uz to nechce. mozno to bolo pre neho prilis sexy
nemôžeš mať 26 rokov podľa mna ,čiže fake ...lebo by si sa nepýtala na takúto vec ...kriste pane ..ved to by sa možno spýtala 14-ka ...ved ked nechce on ,tak ho ty nijako nechytíš do "sietí " ..bud ťa chce ,alebo ťa nechce aa mám taký pocit ,že si len užil to sexi náručie a odkopol ťa