@1 Normálne som zistila že som hoper... Keď idem s otcom v aute a ukazujem kde má zabočiť vyzerám nejak ako to indivíduum v 16-18 sekunde (len sa pri tom tvárim trochu inak)
No, tato hip-hopova pesnicka nie je najhorsia.. ale na ten klip sa radsej nepozeram . Nic v zlom, uz TOTO je kompliment, ak zvazime, ze hip hop nie je styl, na ktorom by som moc ficala
to nieje nejaky sprosty "hip hop" TO JE RAP - tych ludi obdivoujem, oni sa dostali z nul na niekoho a maju take peniaze o ktorym sa vam ani nesniva ! ... tu prichadza otazka - co si dokazal/a ty ? su to moje vzory - nechcem byt raper ani nic podobne ale su to moje vzory ze ekd nieco chcem a idem si zatym tak to dosiahnem ...
@Nikeboy ty chod na pokec ty autista ... co si myslis ze co si tu ? si tu nikto dpc si pod moju uroven zeby som sa k tebe vobec len ozval tak mi tu uz prosimta nepis lebo sa budes len dalej strapnovat a ja si nebudem kazit s takym falatom reputaciu
@dconan , tak skus si ich nehat narast aa potom si to zpalet jak americania, daj si bielu okselu a viernu kravatu, vyhrn limec , a o akej reputacii si hovoril nikeboyovy? @nikeboy , nic si z neho nerob
@Dconan tak nepis ty mne, najprv si pisal ze je pod tvoju "uroven"( ale ako vidno, ty ziadnu uroven nemas ) sa kumne ozyvat, a zase si sa kumne ozval pokracuj, nech vydime tu tvoju "uroven"
@Nikeboy si sa dobre odjebal - citujem "tak nepis ty mne, najprv si pisal ze je pod tvoju "uroven"( ale ako vidno, ty ziadnu uroven nemas )" - znamena ze ty si na ziadnej urovni ty spina
&nikeboy @dconan chlapci,. vidim to tak nokeboiy bladersky pohodak, dconan preafketovana nula , tak mi zjedz creva ty spina nikeboy tu nezacina hiphopovat, hiphoppom zije cely svet tak drz picu a bez prec, potom mi len povec kto koho zjaebal?
@Hypsi daksi kokot do partie prisiel ne ? hip hopom zije cely svet ? sa zobud ! hip hop je slovenska spina - retardi jak rytmus atd ... ich cely text sa zacina a konci na rym od pica, kokot alebo kurva tak sa laskavo spametaj, jedina nula si tu ty,s tavim sa ze nosis o 4 cisla vedsie nohavice tricko XXL mas rovny silt a chodis jak keby si sa posral. "slovensky hip hop" takzvana kopia americkeho rapu sa moze cely strcit a ty s nim - obaja ma nezaujimate a keby ste umierali tak navas naplujem a s chutou si kopnem
@kurope ci konope ci kery kkt, tak ti pviem nemam cas sa pozerat jak vyzeras ale ozvy sa ked vystrasis zrkadlo... cakam odpoved, a necudujem sa ze si ziadneho kkokota ako ja nestretol, jedna vec ja som kokot nad kokotov ten najvacsi a ten najvynimocnejsi. a druha vec nemohol si takeho kokota jak ja stretnut lebo zrejme nevychadzas niekam kde by sa ta nikto nezlakol , sa prosim ta zahrab. a nepytaj lopatu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
whasssss upppp ?