@2 tak mne ked sa spravili take zo dna na den tak pomohlo jedine pockat, nez sa mi to zacelilo. take permanentne mam tiez (a tiez stehna) a nemyslim si, ze sa s tym nieco da
Asi to je spôsobené nedostatkom kolagénu. Skús prijímať viac vitamínu C a E. Viem, že na to je ešte dobré ginko a jednoznačne začni s cvičením, alebo nejakým pohybom .
Choď ku kožnej a ona ti to tak...vypáli, takými elektrickými ihlami, neviem ako sa to volá..kus to bolí, spraví sa ti tam chrasta, ktorá ti odpadne a možno to nepojde na prvý krát, ale pomôže..
@MadHatter zrejme ti chybaju niektore vitamony ako vitamin c atdd alebo mozno mas nedostatok fyzickej aktivity ze vraj pri fyzickej neaktivite su cievky slabsie . Mozno mas problemy s krvnym tlakom fakt tazko povedat . Ale zda sa mi cudne že už v 23 mas popraskane zilky.
Chcela by som Vam odporucit nasledovne liecivo: Vasalamin. Tento výrobok bol vyvinutý na korekciu patologických zmien v krvných cievach pri niektorých chorobách. Má selektívny účinok na cievne tkanivá, normalizuje krvný obeh v orgánoch a tkanivách pri rôznych chorobách a extrémnych faktorov.
Zlepšuje stav cievnej steny s endoteliálnou dysfunkciou, zvyšuje vaskulárnu permeabilitu, zvyšuje silu kapilárnych stien.. ...
Blizsie info: » www.zdraviedlhovekost.sk/produkt/vasalam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
(ako vazne)
Ale možno by to vedelo pomôcť lebo mne to vždy zabralo na modriny :ehm:
Zlepšuje stav cievnej steny s endoteliálnou dysfunkciou, zvyšuje vaskulárnu permeabilitu, zvyšuje silu kapilárnych stien.. ...
Blizsie info:
» www.zdraviedlhovekost.sk/produkt/vasalam...